DOLAR
32,5406
EURO
34,9537
ALTIN
2.456,26
BIST
9.876,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BOZÜYÜK KENT KONSEYİ HAZIRLADIĞI PROJELERİ BAŞKAN BAKICI’YA TESLİM ETTİ

BOZÜYÜK KENT KONSEYİ HAZIRLADIĞI PROJELERİ BAŞKAN BAKICI’YA TESLİM ETTİ

 

Bozüyük Kent Konseyi hazırlıklarını tamamladığı 15 projeyi Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teslim etti.

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret ederek Bozüyük halkının yaşam standartlarını yükseltmek, çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin sosyal, kültürel aktivitelerini geliştirmek için hazırladıkları 15 adet projeyi teslim etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, Yürütme Kurulu Üyeleri İsmail ÇELİK, Kahri İNCİ, İsmet CEP, Kent Konseyi Genel Sekreteri Levent TOKMAK ve Kent Konseyi Sekreteri Nefize AYTULUM katıldı. Kent Konseyi Başkanı TEKELİOĞLU yaptığı açıklamada “ Kent konseyleri kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konularında belediyemizin çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı projeleri belediye başkanımıza takdim etmek için hazır bulunduk. Ayrıca belediyemizin “bir projem var” kapsamında halkımızın isteklerini yerine getirebilmeleri için proje talebinde bulunmuştu. Kent konseyi olarak bizler de belediyemizin proje isteklerine öncülük etmek istedik. Hazırlamış olduğumuz projeleri Belediye başkanımızın ilgi ile takip etmesi bizleri sevindirmiştir” dedi.

Kent Konseyi tarafından hazırlanan projeler hakkında tek tek bilgi alan Başkan BAKICI projeler için teşekkür ettikten sonra “Hazırladığınız projelerle bizlerin çalışmalarına katkı sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bozüyük Belediyesi olarak bizler ilçemizde yaşayan tüm halkımızın yaşam standartlarını artırmak, huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Ortak aklın buluştuğu kent konseylerinin projelerini hazırlayarak bizlere destek oluyorsunuz. Sunduğunuz projeleri teknik elemanlarımızla inceleyip, uygulanabilirliği olan projeleri en kısa zamanda hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.

Bozüyük Kent Konseyi tarafından hazırlanan projeler içerisinde; Engellilere Engelsiz Ulaşım” Engelli aracı”, Görünmeyen çöp Konteyner ile sağlıklı yaşam, Çocuklarımızla sosyalleşiyoruz, Tuz ile sağlıklı su, Solar şarj İstasyonları, Yetimsin ama yalnız değilsin, kuşlara sıcak bir yuva, Bozüyük aile destek eğitim merkezi, Çocuğum dört mevsim park isterim, Yöresel yemek yarışması, Başkanım Kahvaltı ısmarlıyor, Hanımeli Pazarı, İyilik Takvimi, Hastama Bilinçli Bakıyorum adlı projeler yer alıyor.

Yorumlar

  1. Sn Kent konseyi başkanımıza faydalı projeleri için çok tşk ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Sn kent konseyi başkanımızdan BOZÜYÜK’ün en büyük köyü KANDİLLİ için proje bekliyoruz.Kandillinin sınırına Eskişehirli bir firma ÇİMENTO fabrikası kurmak için gerekli izinleri almış başlamış.Bilimsel olarak kanserojen olduğu kanıtlanan bu tür fabrikalara dur deme projesini ilgili KAMU ve YEREL yönetimlerimize sunmasını bekliyoruz.Köylerimizin mülki amirleri ve vatandaşlarımızın buna dur deme güçleri pek gözükmüyor.Bu fabrikaya dur denilmez ise KANDİLLİ-KOVALICA-KARAAĞAÇ-İNÖNÜ ovasında binlerce dönüm arazi göz göre göre bir firma için heba edilmiş olacaktır.Topraklarımız kaçıncı sınıf olursa olsun tüm canlılara gıdayı üretmiştir kıyamete kadar toprak gereklidir.Kamu ve Yerel tüm yetkilileri bu mağduriyetimizin oluşmaması adına,TBMM’ simiz nezdinde girişimde bulunmalarını, bölgemize sahip çıkmalarını bekliyoruz.
    Slm ve syg sunuyoruz.
    Kandilli köyü vatandaşı