DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

KURBANLIK SATIŞ ALANI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN KURBANLIK SATIŞ ALANI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı çalışmaları kapsamında, kurbanlık hayvan satış yeri çalışması başladı.

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kurban satış alanlarında gerçekleştirilen çalışma ile kurbanlık hayvanlar için parsel çizgileri çalışması yapıldı.

Gerçekleştirilen çalışma ile vatandaşlarımız, TOKİ girişindeki Yükselen Türkiye Anıtı yanındaki alanda kurbanlık hayvan alım ve satım hizmetini alabilecek.

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

”Bilecik Belediyesi olarak, Kurban Bayramı’na ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü işbirliğinde, kurbanlık hayvan alım ve satım alanında parsel çizgi çalışmasını tamamladık. Buradan hizmet almak isteyen hayvan sahipleri, Bilecik Belediyesi Tahsilat Servisi’nde gerekli işlem ve ödemeleri yaptıktan sonra kendisi için ayrılan alanda gerekli çalışmaları yapıp, koyunlarını satışa çıkarabilir. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile vatandaşlarımızın buradan en güzel ve en sağlıklı hizmeti alması amacıyla tüm çalışmaları yerine getiriyoruz. ” dedi.

PAZAR ALANINDA BÜTÜN HAYVANLARIN SAĞLIK VE DİĞER ALANLARDAKİ KONTROLLERİ YAPILACAK

Veteriner İşleri Müdürü Avcı, verdiği bilgide ayrıca Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından pazar alanındaki bütün kontrollerin gerçekleştirileceğini belirterek, ”Bütün hemşerilerimizin kurban ibadetini en iyi şekilde yapmaları amacıyla gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Buradaki çalışmalarımız kapsamında getirilen bütün hayvanların, sağlık kontrolleri başta olmak üzere diğer bütün denetimlerini en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Ayrıca kurbanlık için getirilen hayvanların gebelik testini de yaparak, bu anlamda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmiş olacağız. Hayvan sahiplerinin bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Bizler birim görevlileri olarak burada bulunarak, vatandaşlarımızın bütün talep ve isteklerini yerine getirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.