DOLAR
32,5249
EURO
34,8263
ALTIN
2.474,45
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BOZÜYÜK İLÇE MEZARLIĞINDA AREFE YOĞUNLUĞU

BOZÜYÜK İLÇE MEZARLIĞINDA AREFE YOĞUNLUĞU

Bozüyük Belediyesi ilçe mezarlığı arefe günü yoğun bir ziyaretçi akınına uğrarken gelen ziyaretçilere kabirlere dikmeleri amacıyla çiçek dağıtıldı, lokum ve gül suyu hediye edildi.
Bayram nedeniyle yapılacak kabir ziyaretleri için günler öncesinden hazır hale getirilen mezarlıkta vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla Bozüyük Belediyesi tarafından trafik düzenlemeleri de yapıldı. Akpınar ve ilçe mezarlığında mezarlık girişinde bulunan görevliler tarafından 8500 adet Cezayir menekşesinin dağıtıldığı arefe gününde çiçekler kabirlere dikildi. Ayrıca vatandaşların yakınlarının kabirlerini bulmalarında büyük kolaylık sağlayacak Mezarlık Bilgi Sistemi’ni kullanabilecekleri kiosk makinesi de gün boyu mezarlık girişinde hizmet verdi. Belediye yetkilileri burada vatandaşlara vefat eden akrabalarının yada yakınlarının kabirlerini bulmalarına yardımcı olurken Mezarlık Bilgi Sisteminin kullanımı hakkında da bilgi verdi.
Kabir ziyareti yapacak vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti de sunan Bozüyük Belediyesi kabir ziyaretlerini kolaylaştırdı. Saat 10:00’dan itibaren başlayan araç seferleri Yeşilkent Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi, Saraycık Caddesi ve mezarlık hattı üzerinde gün boyu devam etti. Mezarlık içerisindeki ana girişten üst kapıya kadar olan ulaşımı da kesintisiz olarak sağlayan araçlar öncelikle yaşlı ve hastalar olmak üzere tüm vatandaşların kabir ziyaretlerinde kolaylık sağladı.

mezarlik-kurban-bym-arefe-6

mezarlik-kurban-bym-arefe-5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.