DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Kurban Bayramı öncesinde Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen programda tüm personel ile bayramlaştı.
Bayramlaşma programına Bozüyük belediye Başkanı Fatih BAKICI rahatsızlığı nedeni ile katılamazken Başkan BAKICI adına Belediye Başkan Yardımcıları Ali AVCIOĞLU, Mustafa YÜRÜKCÜ ve Nazmi KURU tüm personelin bayramını kutladı. Programda ilk olarak 15 Temmuz darbe şehitleri için hazırlanan kısa film gösterildi. Gösterimin ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU “Şerefsiz hainler darbe girişiminde bulundu ama millet olarak bunun üstesinden geldik” diyerek şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilere de acil şifalar diledi. 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde gösterdikleri özverili çalışma nedeniyle personele de teşekkür eden Başkan Yardımcısı AVCIOĞLU bayram sonrasında çalışmalarına başlanacak olan bazı önemli projelerden Kapalı pazaryeri, Yediler Parkı ve Manişar Parkı projelerinin çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Bu projelerin en kısa sürede hayata geçirilerek açılışlarının yapılacağını da söyleyen Başkan Yardımcısı bütün personelin bayramını kutlayarak, mutlu, huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Programın sonunda Başkan Yardımcıları tüm personel ile bayramlaşarak personele bayram çikolatası takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.