DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BOZÜYÜK DEMOKRASİ NÖBETİNİN 21. GÜNÜNDE İLAHİLER OKUNDU, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR EDİLDİ

BOZÜYÜK DEMOKRASİ NÖBETİNİN 21. GÜNÜNDE İLAHİLER OKUNDU, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR EDİLDİ

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ederken Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan demokrasi nöbetlerine tanınmış sanatçılarda destek veriyor.
Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için dün akşam organize edilen programda Radyo ve Televizyon sanatçısı Mehmet ERCAN ile İlahi sanatçısı Agâh Bozüyük’lü demokrasi nöbetçilerine destek verdi. Akşam namazının ardından başlayan ve gece boyunca devam eden programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İnönü Belediye Başkan Vekili Mahmut KARADENİZ, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Radyo ve Televizyon sanatçısı Mehmet ERCAN’ın söyleşisi ve ilahi sanatçısı Agâh’ın seslendirdiği ilahilerle devam etti. İlahilerin ardından şehitlerimiz için dualar edildi. İlahi Sanatçısı Agâh’a Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR, Radyo ve Televizyon sanatçısı Mehmet ERCAN’a da AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN tarafından hediyeleri takdim edilerek demokrasi nöbetine verdikleri katkı için teşekkür edildi. Devamında sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da konuklara teşekkür ederek halka hitaben kısa bir konuşma yaptı. Başkan BAKICI konuşmasında “Bize verilen talimat bir siyasi partiye değil, tüm siyasi partilere, bütün vatandaşlara verilmiş olan bir çağrıydı. Nitekim ki 21 gündür de herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin Türkiye’nin her yerinde vatanına, milletine, bayrağına, devletine sahip olan vatandaşlarımız bu meydanlarda. Allah nasip ederse Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızın davetiyle de siyasi partiler olarak, AK Parti olarak Başbakanımız Binali Bey, MHP grubu adına da Devlet Bahçeli Bey o meydanlarda olacak. Devlet denildiği zaman siyaseti kenara koyup birlikte halka seslenecekleri belki de Türkiye tarihinde bir ilk olacak. İşte bu birlik ve beraberliği sağlayan bu vatandaşlar da sizlersiniz. Ben her akşam buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Özellikle bizi doğuran analarımız, bizleri buraya kadar gönderen büyüklerimiz ve bayrakları sallayan elleriniz hiçbir zaman dert görmesin” dedi.
Program Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın canlı yayın söyleşisinin hep birlikte izlenmesi ile devam etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden demokrasi nöbetinde belediye tarafından yapılan çeşitli ikramların yanı sıra Tuhafiyeciler Derneği tarafından da pilav ve ayran ikramı yapıldı. Gece boyunca vatandaşlarla görüşerek sohbet eden Başkan BAKICI Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan sağlık çadırına da uğrayarak görevlilere işlerinde kolaylıklar diledi. Demokrasi nöbetinde rahatsızlanacaklara yardımcı olmak amacıyla hazırlanan sağlık çadırında Başkan BAKICI’nın tansiyonu ölçüldü.
Bşk- Demokrasi Nöbeti Agah-Mehmet Ercan 2

Bşk- Demokrasi Nöbeti Agah-Mehmet Ercan 3

Bşk- Demokrasi Nöbeti Agah-Mehmet Ercan 6

Bşk- Demokrasi Nöbeti Agah-Mehmet Ercan 17

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.