DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 2500 KİŞİLİK LOKMA İKRAMI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 2500 KİŞİLİK LOKMA İKRAMI

 

Bozüyük Belediyesi tarafından Regaip Kandili nedeniyle Kasımpaşa Camii yanındaki Aş evinin önünde cami cemaatine ve vatandaşlara lokma ikramı yapıldı. Öğle namazı çıkışında yapılan ikrama Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da katılarak vatandaşlara lokma ikram etti.

Bozüyük’ün merkezinde bulunan ve tarihi mekânlarından biri olan Aş Evi’nin önünde Kasımpaşa Camii cemaatine ve vatandaşlara yapılan lokma ikramı yoğun ilgi gördü. Öğle namazının ardından, yaklaşık 2500 kişiye yapılan lokma ikramında vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Lokma dağıtımına katılan Belediye Başkanı Fatih BAKICI vatandaşlara lokma ikram ederek kandillerini kutladı. Vatandaşların mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini kutlayan Başkan BAKICI “Regaip, bağışlanmanın çok olduğu, sevap ve mükâfatın bol verildiği feyiz ve bereket gecesi demektir. Bizlere Rabbimizin sonsuz rahmet ve mağfiretini, günahlardan arınmak için sunulan imkân ve fırsatları hatırlatır. Bu vesile ile İslam Âleminin ve halkımızın mübarek Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi. Lokma ikramına Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları da katılarak vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Lokma Regaip Kandili 6 Lokma Regaip Kandili 1 Lokma Regaip Kandili 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.