DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bozüyük Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Bozüyük Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Yerel seçimlerin ardından Bozüyük Belediye Başkanı seçilen Fatih BAKICI yeni Belediye Meclis üyeleri arasından Belediye Başkan Yardımlarını atayarak kendilerine görev tebliğini yaptı.

Belediye Meclis Üyeleri Ali AVCIOĞLU ve Hayrettin ELDEMİR Bozüyük Belediyesinin yeni seçilmiş başkan yardımcıları oldu.

Ali AVCIOĞLU 1965 yılında Eskişehir’de doğdu. İnönü Endüstri Meslek Lisesi bölümü mezunu olan AVCIOĞLU, 29 sene Ford Otosan fabrikasında çalıştıktan sonra emekli oldu. 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti kontenjan adayı olarak meclise girdi. Yeni dönemde AVCIOĞLU’na Fen İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Mezbaha Müdürlüğü olmak üzere toplam 4 müdürlük bağlandı.

Hayrettin ELDEMİR 1978 yılında doğdu. Pazaryeri Bozcaarmut Köyü nüfusuna kayıtlı ELDEMİR, Bursa ve İstanbul’da ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversite’si Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Serbest mimarlık hizmetlerinin yanı sıra özel sektör tecrübesi olan ELDEMİR evli ve 3 çocuk babasıdır. Meslek odası ve farklı sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinde bulunmuş olup orta derecede İngilizce bilmektedir. Yeni dönemde ELDEMİR’e İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü olmak üzere toplam 3 müdürlük bağlandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.