DOLAR
32,5369
EURO
34,8647
ALTIN
2.429,13
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bozüyük Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın Başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 6 gündem maddesi ile toplandı. CHP ve MHP Grupları tarafından verilen ek önergeler okunarak gündeme alınıp alınmaması oylandı. Yapılan oylamada oy çokluğu ile ek önergelerin gündeme alınmamasının ardından CHP gurubu Meclis Üyeleri ve ardından da  MHP gurubu Meclis Üyeleri müsaade isteyerek toplu halde toplantıyı terk ettiler. Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden toplantı Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konular ile Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi ile sona erdi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Vatandaşın oyları ile bu arkadaşlar meclis üyesi seçildiler. Bugün bir önerileri kabul edilmedi diye Meclisi terk etmek çok farklı bir amaç taşımaktadır. Burada oluşturduğumuz komisyonda ve alınan kararlarda kendilerinin de üyeleri vardı. Verilen kararları ve daha önce verdikleri soru önergelerine verilecek cevapları duymadan toplantıyı terk etmişlerdir. 10 aydır bu meclis verilen tüm önergeleri kabul etmiştir. Ben bugüne kadar almadığım ve itiraz ettiğim bir meclis gündemi hatırlamıyorum. Her zaman önerilerini alarak onlarla değerlendirmelerde bulunduk. Ama ne hikmetse bir önerileri gündeme alınmadı diye meclisi terk etmek konusunda kendilerini sorgulamaları gerektiğini düşünüyorum. Biz AK Parti gurubu olarak vatandaşımıza her zaman açığız ve her ortamda dertlerini dinlemeye çalışıyoruz. Bize gelen talepleri her zamana alıyoruz. Burada verilen önergemiz kabul edilmedi diyerek meclisi terk etmek verilen oyları da kâle almamak demektir” dedi.

Meclis 2 Şubat 2015 3 Meclis 2 Şu 5bat 2015 Meclis 2 Şubat 2015 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.