DOLAR
32,5159
EURO
34,8944
ALTIN
2.439,01
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

-BOZÜYÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

            -MÜZİKLİ,  SKEÇLİ KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI BEĞENİYLE İZLENDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kutlama programı yoğun ilgi gördü. Sevilen sanatçı Ahmet Selçuk İLKAN’ın Bozüyük’lü hayranlarıyla buluştuğu programda hanımlar unutulmaz bir Kadınlar Günü geçirdi.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programı SARAR AVM’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programda ilk olarak Mimar Sinan Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu birbirinden eğlenceli ve komik skeçler yer aldı. Programda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bizler cennetin analarının ayakları altında olduğuna inanan, kendisine yapılmasını istemediğini de bir başkasına da yapmamayı tavsiye eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu niyetle çıktığımız bu yolda bizler elimizden geldiği kadarıyla bayanlarımıza destek olmaya çalıştık. 12 yılda da Türkiye’de birçok şey başarılmış durumda. Daha önce okullarına baş örtüsü ile giremeyen öğrencilerimiz bu dönemde rahatça girmeye başladı. Üniversite kapılarından alınamayan öğrenciler bugün istedikleri gibi üniversitede okumaktadırlar. Hatta şu anda mecliste dahil rahatlıkla gerektirdiği gibi siyasetlerini de yapılabiliyorlar. Yani bizim bayanlarımızı her ortamda savunmamız gerekiyor. Onların da bizi her ortamda rahatlıkla savunması gerekiyor. Bunları artık aşmamız gerekiyor. Nasıl bir bayan açık saçlıysa rahat bir kıyafet giyiyorsa, bir bayanın başörtüsünden dolayı farklı bir konuma getirilmemesi gerekiyor” dedi. Konuşmasında Belediye tarafından bayanlara yönelik yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan BAKICI Şems Tebrizi’nin ‘kadın bilmeyene nefs, bilene nefestir’ sözlerini hatırlatarak “Türkiye’de üzücü olaylar görüyoruz, bizler bunları yaşamak istemiyoruz. İnanın gözlerimiz doluyor. Bazı konuları da artık tartışmamız da gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Özgecan adındaki bir kızımız katledildi. Mecliste gerekiyorsa tüm siyasi partiler birleşerek böyle vahşet yapanlara karşı Anayasa değişecekse Anayasayı değiştirsinler, idam kararı çıkacaksa da idam kararı çıksın. Yoksa bu annenin ve babanın metanetini bizler gösteremeyebiliriz” dedi. Başkan BAKICI’nın anlamlı konuşmasının ardından ise ayrılıkların şairi ve yalnızlıkların ozanı olarak bilinen sevilen şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İLKAN sahne aldı. İLKAN’ın programı beğeni ile izlendi.

Programda ayrıca Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından doğuştan engelli oğluna, annesine ve anneannesinin bakımıyla ilgilenen Selma ŞAHİN Yılın Kadını seçilerek Başkan BAKICI tarafından kendisine hediye çeki verildi. Başkan BAKICI programa destek veren Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hanifi ATABEK’e, SARAR Şirketler Gurubu Protokol Müdürü Aladdin ÇOBAN’a plaket, sevilen sanatçı Ahmet Selçuk İLKAN’a da çiçek takdim ederken günün anısına oluşturulan Anı Defterini imzaladı. Kadınlar Günü Programına gün boyu  Belediye tarafından ücretsiz ulaşım sağlanırken programa katılan hanımlara karanfil hediye edildi.

Programa, Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI ile birlikte, SARAR  Şirketler gurubu adına Protokol Müdürü Alaaddin ÇOBAN, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ ve  vatandaşlar katıldı.

Kadınlar Günü Programı Yapıldı 1 Kadınlar Günü Programı Yapıldı 2 Kadınlar Günü Programı Yapıldı 3 Kadınlar Günü Programı Yapıldı 6 Kadınlar Günü Programı Yapıldı 11 Kadınlar Günü Programı Yapıldı 13 Kadınlar Günü Programı Yapıldı 14

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.