DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
ALTIN
2.437,70
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

 

Bozüyük Belediyesi tarafından alınan toprak silindir ile dorse hizmete girdi.

Bozüyük Belediyesi Garajında yapılan araç teslim törenine Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Müdürler ve personel katıldı. Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilçe genelinde yürütülen çalışmalarda hizmet ağının genişlediğini, bu nedenle araç filosuna yenilerini ekleme ihtiyacı duyduklarını kaydetti. Bozüyük Belediyesi sınırları içerisinde tam zamanında, hızlı ve etkin hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan BAKICI, “Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü hizmetlerini güçlendirmek için araç takviyesi yaptık. İlçemiz gelişip büyüdükçe görev alanımızda büyüdüğünden filomuza eklediğimiz yeni araçlarımız belediye hizmetlerinde hemen kullanılmaya başlayacak. Filomuzu yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Daha iyi ve etkin hizmet edebilmek adına aldığımız araçlarımızın kazadan beladan uzak olması temennilerimle ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Bozüyük Belediyesi bünyesine kazandırılan yeni dorse ve silindir ile makine araç parkı genişletilirken 26 tonluk tırdorsesi ile belediye hizmetlerinde yapılacak araç ve malzeme nakilleri kolaylaştırılırken 12 tonluk silindir de Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kullanılarak çalışmalar daha hızlı ve verimli hale getirilecek.

Bşk- Araç Alımı Silindir Dorse 4 Bşk- Araç Alımı Silindir Dorse 5 Bşk- Araç Alımı Silindir Dorse 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.