DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KUR’AN KURSLARI YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

BOZÜYÜK’TE KUR’AN KURSLARI YARARINA KERMES

Bozüyük’te Kur’an Kursları yararına düzenlenen kermes törenle açıldı.

Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kursları yararına düzenlenen ve Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet vermeye başlayan kermesin açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Ramazan KURTULMUŞ, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Kermesin açılış programında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Kuran kursundaki çocuklarımıza destek olabilmek, onların daha iyi eğitim almalarını sağlamak için yapacağınız destekleri gelin burada yapın. Farklı kurumlara, farklı yerlere gitmenize gerek yok. Biz, tüm camilerimizde mümkün olduğunca insanlara yakın olmaya çalışıyoruz ve ümit ediyoruz ki işte buradaki ablalarımız yapmış oldukları el işlerinde kendileri için para kazanmayı düşünmüyorlar. Belki günlerini, haftalarını ayırdılar. Bunları satarak çocuklarımıza destek olabilir miyiz? diye. Ama en güzeli işte buradaki kaynaşmadır” diyerek kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. İlçe Müftüsü Selami BAĞCI’da yaptığı konuşmada kermesin Kur’an Kurslarında faaliyet gösteren öğrencilere destek olmak amacı ile açıldığını belirterek “Kermeslerimiz bir alışveriş merkezi değildir. Bir araya geldiğimiz, birlik beraberliğimizi pekiştiren dayanışma, kaynaşma ruhunu ortaya koyan organizasyonlardır. Biz Müslümanlar olarak bir araya gelmeye o kadar ihtiyacımız var ki. Birbirimizi sevmeye, birlikte iş yapmaya o kadar ihtiyacımız var ki. Şu manzarayı görünce gerçekten gurur duyuyoruz” dedi.

Hayır duaları eşliğinde yapılan açılışın ardından kermes gezilerek Müftü BAĞCI tarafından protokol mensuplarına el işi, gıda ve kitaplardan oluşan kermes hakkında bilgi verildi. Öğrenciler yararına düzenlenen kermes 4 Mayıs Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

Bşk-Kermes Kuran Kursları Yararına 5 Bşk-Kermes Kuran Kursları Yararına 2 Bşk-Kermes Kuran Kursları Yararına 3 Bşk-Kermes Kuran Kursları Yararına 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.