DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

BOZÜYÜK BELEDİYE BÜTÇESİ 75 MİLYON TL OLARAK KABUL EDİLDİ

BOZÜYÜK BELEDİYE BÜTÇESİ 75 MİLYON TL OLARAK KABUL EDİLDİ

Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı olağan Meclis Toplantısı bütçe ve performans programı görüşmelerinin yapıldığı ikinci birleşimin ardından sona erdi.
Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı olağan Meclis Toplantısının ikinci birleşimi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın başkanlığında yapıldı. Toplantının ilk birleşiminde Belediye Plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen konuların görüşüldüğü toplantıda ilk olarak 2017 yılı Performans Programı görüşüldü. 2017 yılı Performans Programı yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi. Ardından 2017 yılı Belediye Gelirleri tarifesi, 2017 Yılı Belediye Gider Bütçesi, 2017 Yılı Belediye Gelir Bütçesi ve 2017 Yılı Bütçe Kararnamesi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Bozüyük Belediyesi 2017 yılı gelir ve giderlerinin 75 milyon lira olarak kabul edildiği toplantının sonunda Belediye Başkanı Fatih BAKICI Plan ve Bütçe Komisyonuna çalışmaları için teşekkür ederek bütçenin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.