DOLAR
32,5106
EURO
34,5587
ALTIN
2.490,62
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI’DAN DİŞ HEKİMLERİNE KUTLAMA

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI’DAN DİŞ HEKİMLERİNE KUTLAMA

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Ağız Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında “Sağlık, kişinin ruhsal ve bedensel yönden tam bir iyilik hali içinde olmasıdır” diyen Başkan BAKICI “özellikle her yaştan kişinin yaşadığı ağız diş ve diş eti rahatsızlıkları birçok hastalığın belirtisi olabilir. Kişide mevcut olan diş ve dişeti hastalıkları sindirim sistemi solunum sistemi hatalıklarına, kalp kapak hastalıklarına neden olabilir. Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, sağlıklı bir ağız ve diş etine sahip mutlu bireyler olarak yaşamamız için özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur. Diş sağlığı gibi insani ve kutsal bir görevi yerine getiren başta ilçemizde görev yapan diş hekimlerimiz olmak üzere tüm diş hekimlerimizin ‘22 Kasım Diş Hekimleri Günü’ kutlar; bu haftayı kapsayan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nın halkımızın ağız sağlığı konusunda bilinçlenmesine daha fazla katkı sağlamasını temenni ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.