DOLAR
32,4964
EURO
34,8120
ALTIN
2.476,57
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI 2. İNÖNÜ ZAFERİ MESAJI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 2. İnönü Zaferi Mesajı

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI; “MİLLETİMİZİN KAHRAMAN ORDUMUZLA KENETLENEREK KAZANDIĞI 2. İNÖNÜ ZAFERİ ATATÜRK’ÜN, ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN CUMHURİYET KUŞAKLARINA BİR ARMAĞANIDIR”

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI 2. İnönü Zaferi’nin 93. Yıldönümünü kutlama programlarının İnönü Şehitliği’nde düzenlenen bölümünde konuşma yaparak “Bu büyük zaferin arkasında milletimizin üstün inanç ve azmi vardır” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI konuşmasında; “Aziz milletimiz, hür ve müstakil yaşama kararlılığını tarih boyunca en güç şartlar altında dahi sergilemiş, fedakârlığıyla, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır. Kahraman askerlerimizin kendisinden sayı ve teçhizat bakımından kat ve kat güçlü düşman askerlerine karşı verdiği onurlu mücadelesine tarih şahittir. Bu büyük zaferin arkasında milletimizin üstün inanç ve azmi vardır. Onurunu ve hürriyetini tüm değerlerin üzerinde tutan Türk Milleti, Ulu Önderin etrafında kenetlenerek büyük bir destan yazmış ve tarihin akışını değiştirmiştir. Tarihin altın sayfalarından biri olan İnönü zaferleri, milletin bağımsızlık ülküsünün yanında askeri gücünü de göstermiş, kutsal vatan toprağı uğruna her zaman canını seve seve feda eden Türk milleti, tarihin bu zorlu sınavını da başarıyla geçmiştir. Bu şanlı zafer, Anadolu’da başlayan kurtuluş mücadelesine büyük bir moral ve güç kaynağı olmuştur. Bağımsızlık Savaşı’nın kritik bir aşamasında kazanılan İkinci İnönü Zaferi, Türk Ulusunun dayatmalara boyun eğmeyeceğini, ülkesi ve ulusuyla bölünmez bütünlüğünü her koşulda koruyacağını dünyaya güçlü biçimde duyurmuş ve Kurtuluş Savaşı’mızın büyük başarısı olarak tarihteki saygın yerini almıştır” dedi.

Konuşmasında ayrıca;“Milletimizin, kahraman ordumuzla kenetlenerek birlik ve dayanışma ruhuyla kazandığı bu büyük zafer; Atatürk’ün, şehitlerimizin ve gazilerimizin Cumhuriyet kuşaklarına bir armağanıdır” diyen Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bütün imkansızlıklara rağmen, Ulusumuzun büyük özverisiyle yürütülen savaşlar sonucu kurulan Türkiye Cumhuriyeti, sahip çıkmamız gereken en değerli varlığımızdır. Türk Milleti Atatürk sayesinde kazandığı güven duygusuyla, Cumhuriyeti yaşatacak, birlik ve bütünlüğünü koruyarak, aydınlık yarınlara ulaşacaktır” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.