DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bakıcı’ya İlk Tebrik Vekil ve İl Başkanı’ndan

Bakıcı’ya İlk Tebrik Vekil ve İl Başkanı’ndan

30 Mart Yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkanı seçilen Fatih BAKICI’ya ilk tebrik ziyaretini AK Parti Bilecik Milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ ve AK Parti İl Başkanı Ramazan KURTULMUŞ gerçekleştirdi.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı KURTULMUŞ Bozüyük’te ki yerel seçim sonuçları konusunda bir değerlendirme yaparak “Fatih kardeşimizi kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Ben özellikle Bozüyük konusunda hiç tereddüt etmedim. Sayın BAKICI kardeşimiz bu süreci iyi yönetirse uzun yıllar bu makamda Bozüyük’e hizmet eder. Fatih Bey’in bu süreci 15 ay evvel belediye başkan vekili olduğunda başlamıştı ve tamamlandı. Şimdi de 2019 yerel seçimlerinin süreci başlıyor. Bu doğrultuda çalışarak hizmetlerimizi yapmamız lazım” dedi. Ardından konuşan Milletvekili POYRAZ ise, “Sayın Başkanımızın daha önceden de Bozüyük ile ilgili bir takım çalışmaları var. Sırasıyla bu projelerin hayata geçmesi lazım. Başkanımızın bu noktada gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Kendisinde bunu yapacak irade, imkan ve ekip var. Allah’ın izni ile bizlerde her daim yanında ve yardımcısıyız. İnşallah Bozüyük çok daha iyi hizmetler alacak. Artık Bozüyük’ün önü açık. Fatih kardeşimizi tebrik ediyor, hem ilçemiz hem de ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı BAKICI’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bozüyük’ün gelişmesi ve ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.