DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BAŞKAN BAKICI TEKKE MAHALLE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

BAŞKAN BAKICI TEKKE MAHALLE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Tekke Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Bakıcı Tekke Mahalle sakinlerine Mahalle Konağında hitap eti.

            Tekke Mahalle Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesin’de kendilerini meşaleler ve pankartla karşılayan topluluk ile birlikte konağa kadar sloganlar ile yürüyen Başkan Bakıcı, salona girdiğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Buluşmaya Başkan Bakıcı’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı. Burada konuşan Başkan Bakıcı “Biz 5 yıldır sizlerin de teveccühü ile memleketimize hizmet etmeye başladık. Aradan geçen 5 yıl içerisinde hayata geçirdiğimiz birbirinden farklı projeleri ya mahallelerimizde yada ortak kullandığımız alanlarımızda hep birlikte görüyor ve kullanıyoruz. Ben bu mahalleye gelirken hiçbir zaman çekinmedim. Biz bu mahalleye gelirken ilk aşamada da şunu söyledik. Hiçbirini birbirinden ayırt etmeyen bir siyasi anlayışımızın olacağının teminatını verdik. Ve biz ekmek kapısı noktasında hiçbir zaman birilerini diğerlerinden ayırt etmedik. Benim bu gün belediyede çalışan Romen kardeşlerim, ablalarım var. Onların hepsinden Allah razı olsun. Bu gün onların çalışkanlıkları tüm Bozüyük tarafından takdir ediliyor. Bu mahallemizde de olması gereken projelerimizi hayata geçirelim istedik. Bizim bir mahalle konağı anlayışımız var dedik. Mahalle konağı ne için gerekli? İlk başta düğün cemiyetlerini, mevlidlerin yapılabileceği uygun şartlarda kullanılabilen bir konak. Akabinde mahalleye gelmesi gerekli dediğimiz bir aile hekimliği vatandaşlarımızın ayağına kadar geldi. Kapalı alanda spor yapılabilsin diye hem bayanların hem erkeklerin ortak kullanım alanları olan spor salonlarımız burada bu proje ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye başladı. Burada Muhtarımıza da bir yer vererek projemiz bir bir tamamlandı. Konak geldikten sonra karşısına birde eczane geldi. Ama birileri bizim yapmış olduğumuz konakları hemen değiştirmek istiyorlarmış,  diyorlar ki ‘Biz buraları kreş yapacağız.’ Ama şunu iyi bilmeleri gerekiyor ki kreş kanunlarında ilk başta bahçe olması şartı vardır. Kanunu öğrenip ondan sonra kreşe çevirmeleri gerektiğini bilmeleri lazım” diyerek 5 yılda gerçekleştirdiği 160 proje hakkında bilgi verdi. Sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Başkan Bakıcı “Birileri kasıtlı olarak sanki Tekke Mahalle’ye hiç bir hizmet yapılmamış gibi göstermeye çalışıyor. Bugün burada sizlerle buluştuğumuz konak, yollar ve çeşitli alt yapı hizmetleri dahil pek çok hizmeti siz değerli vatandaşlarımız ile buluşturduk, bunlara da devam edeceğiz” dedi. Özellikle belediyede çalışan roman vatandaşlara teşekkür eden Başkan Bakıcı; “Kendileri belediyemizde gösterdikleri özverili çalışma ile işlerine ne kadar sahip çıktıklarını herkese göstermiş oldular. Buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ekibimin bir parçası oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

            Konuşmasında yeni dönem projelerini de anlatan Başkan Bakıcı Güneş Tarlası, Hal Alışveriş Merkezi, Meydan Düzenlemesi ve Otoparkı, Katlı Otopark, Bilim ve Sanat Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Milli Mücadele ve İnönü Savaşları Müzesi, Organik Çiftlik Temalı Trafik Eğitim Parkuru, Organik Yöresel Ürünlerimize Pazarlama ve Markalaşma Desteği, Mobil Kanser Tarama Aracı ve Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Otopark Projesi hakkında bilgi verdi. Organize sanayi bölgesinde gelinen noktaya da değinen Başkan Bakıcı, çalışan sayısının ve kuruluşların 94 yılından günümüze ne kadar arttığını aktardı.

            Ayrıca Tekke Mahalle’de yenilenen lisenin önemine vurgu yapan Başkan Bakıcı  Hamza Bey Türbesi’nin arkasında bulunan alana çok önemli bir proje daha kazandıracağını belirtti. Başkan Bakıcı program sonunda vatandaşlar ile görüşerek, talep ve isteklerini dinledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.