DOLAR
32,5767
EURO
35,0077
ALTIN
2.426,74
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik’te Yeni Yıl Coşkuyla Karşılandı

Bilecik’te Yeni Yıl Coşkuyla Karşılandı. Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan yeni yıl etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı’nda bir araya gelen binlerce Bilecikli, yeni yıla coşkuyla girdi.

31 Aralık Cumartesi akşamı saat: 18:00’da Bando Melodi şehir turu ile başlayan etkinlikler kapsamında saat 19:00’da Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri tarafından Selanik Cafe’de piyano ve yan flüt dinletisi yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara çay ve mısır ikramının ücretsiz yapıldığı kutlamalarda Tolga İnci konseri ve Güney Bayraktar’ın DJ performansı saat 24:00’a kadar devam etti.

Etkinliklere katılarak Bileciklilerin yeni yıl sevincini paylaşan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, alandakilerin yeni yılını kutladı.

Yeni yılın beraberinde demokrasi ve adalet getirmesi dileğini ifade eden Belediye Başkan V. Subaşı, şunları söyledi:

‘’Öncelikle yeni yılın hepimize, sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Ama en çok da ülkemize şu anda çok ihtiyaç duyduğumuz adaleti getirsin, demokrasiyi getirsin. 2023 yılı çok kıymetli bir yıl. İşte bu yıl bizim ortak isteğimiz, demokrasinin ışığında yürüyeceğimiz bir yıl olmasıdır. Herkese mutlu yıllar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Bu yıl gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı’nda esnaf kurdukları stantlarda yiyecek ve içecek ürünlerini satma imkanı buldu.

Esnafı da ziyaret eden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, esnafın yeni yılını kutladı, hayırlı kazançlar temennisini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.