DOLAR
32,4274
EURO
34,4660
ALTIN
2.487,54
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

Bilecik Belediye Başkan V. Subaşı’nın Yeni Yıl Mesajı

Bilecik Belediye Başkan V. Subaşı’nın Yeni Yıl Mesajı. Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Subaşı şunları kaydetti: 2023 yılı cumhuriyetimizin kazanımlarını bir sonraki yüz yıla kadar devam ettireceğimiz yürüyüşün ilk adımı olacaktır.

100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük zorluklarla yakılan laik ve modern bir Türkiye’nin teminatı olan bu Cumhuriyet meşalesini, cumhuriyetin çocukları ve gençleri olarak her zaman en yükseklere çıkartacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha huzurlu ve aydınlık bir gelecek inşa etmek ve bunu yeni nesillere aktarmak asli görevimiz olacaktır.

Oldukça zor bir yıl geçirdik. Ekonomik sıkıntılar hepimizin hayatını olumsuz anlamda etkiledi. Ancak bizler her zaman yeni yılları; yeni umutlar ve yeni heyecanların başlangıcı olarak değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da şehrimizi hak ettiği yerlere getirmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya; Bilecik’in dünyayı yakalamasını ve kültür sanatla vatandaşlarımızın ruhunu beslemeye devam edeceğiz.

Yeni yılda kadın çalışan ve yöneticilerimizin sayısının daha da artacağı müjdesini siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak isterim. Kadın elinin değdiği her alanda ortaya çıkan proje ve işlerin daha anlamlı ve estetik olduğunu, kadınların yapı olarak da çalışmalarında daha titiz davrandığını vurgulamak istiyorum. Önümüzdeki yılın güçlü kadınların başarılarıyla dünyayı daha da güzelleştirdiği; adil, huzurlu ve mutlu bir yıl olacağına tüm kalbimle inanıyorum.

2023 yılının hepimiz adına daha demokratik, adil, huzurlu, mutlu bir yıl olmasını diliyor, dünyayı güzelleştirmek ve hep birlikte daha güçlü olacağımız bir yıl olmasını diliyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun!
Melek Mızrak Subaşı
Bilecik Belediye Başkan V.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.