DOLAR
32,2608
EURO
34,7319
ALTIN
2.389,62
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
18°C
Bilecik
18°C
Açık
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Bilecik’te Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Ediyor

Bilecik’te Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmaya Devam Ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi aileler ve çocukların yanında yer alan Bilecik Belediyesi, birçok kalemde yardımları halka ulaştırmaya devam ediyor.

Başta gıda yardımları olmak üzere süt dağıtımı, çocuklar için kırtasiye yardımı, kıyafet ve ev eşyası yardımı ile ev donatma çalışmalarını yerine getiren Bilecik Belediyesi, vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Örnek projelerden biri olan Halkın Esnafı uygulamasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve esnafın yanında yer alan Bilecik Belediyesi, yardım çalışmalarını Halkın Esnafı projesi ile sürdürmeye devam edecek.

Bu göre Bilecik Belediyesi tarafından son bir yılda yapılan yardımlar kapsamında 507 haneye 826 adet gıda kolisi, 228 haneye 6 bin 456 litre süt dağıtımı yapılırken 424 çocuğa da kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı.

682 haneye yaklaşık 8 bin parça kıyafet yardımında bulunan Bilecik Belediyesi 300 haneyi sunulan ev eşyaları ile süslerken, 44 hanede de yenileme ve düzenleme çalışması yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın yakın takibi ile sürdürülen çalışmaların, Güzel Market aracılığıyla yapılmaya devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.