DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Lise Öğrencileri Matematik Müzesini Ziyaret Etti

Lise Öğrencileri Matematik Müzesini Ziyaret Etti. Bilecik’te eğitim öğretim gören lise öğrencileri Bilecik Belediyesi Bien Bilgi Evi Matematik Müzesini ziyaret etti. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Matematik Müzesini ziyaret ederek, eğitimlerine katkı sağlamayı amaçladığımız öğrencilerle bir araya geldi. 1 ay boyunca Bilecik’te bulunan liselerde eğitim gören 9 ve 10. sınıf öğrencilerini ağırlayacak olan Matematik Müzesi’nin bugün ilk konukları Bilecik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

‘’Matematik’e Dokunmayan Kalmasın’’ sloganı ile bugüne kadar binlerce öğrencinin ziyaret ederek eğitimler aldığı Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesi öğrencileri ağırlamaya ve matematiği sevdirmeye devam ediyor. Matematik Müzesi bugün Bilecik Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırlarken Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da öğrencilere eşlik etti. Öğrencilerle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Bizler biraz matematiği sevemeden büyüdük. Ancak bu müzemizde çocuklar ve gençler matematiğe farklı bir açıdan bakabiliyor ve bu da çocuklarımızın hoşuna gidiyor. Matematiğe dokunarak eğlenceli yanlarını keşfeden çocuklarımız için bu unutulmaz oluyor. Bu konuda siz değerli öğrencilerimizin öneri ve isteklerini de bekliyoruz. Böylece bu alanda kendimizi geliştirebilir ve matematiğe sizin gözünüzden de bakabiliriz. Bizim en büyük umudumuz siz gençlersiniz. Cumhuriyetimiz ve ülkemiz siz gençlerin o ışıltılı zihinlerinizle korunacak ve daha ileriye taşınacak. Bundan hiç kuşkumuz yok. Hepinize derslerinizde ve hayatınızda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Öğrenciler böyle bir etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’ya teşekkürlerini iletti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, öğrencilerin istek ve taleplerini not ederek ilgili birimlere iletti. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, gençlerin sosyal alanlar oluşturulması taleplerine ise Bilecik’in en kısa zamanda yeni alanlar ile buluşacağını müjdeleyerek cevap verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.