DOLAR
32,2610
EURO
35,1145
ALTIN
2.501,68
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Bilecik’te ”Pedal çevir enerjin olsun”

Bilecik’te ”Pedal çevir enerjin olsun”

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayla şehrin belirli noktalarına konulacak olan bisikletler ile hem spor yapma imkanı olacak hem de telefon şarj edilmesi sağlanacak.

Fiziki, kültürel ve sosyal alanda birçok güzel çalışmayı ortaya koyan Bilecik Belediyesi şehrin belirli noktalarında spor yapmaya elverişli bisikletler yerleştirecek.

Toplu yaşantının çokça olduğu alanlara konulacak olan bisikletler ile spor yapılırken aynı zamanda içerisinde bulunan teknik sistem ile telefonlar şarj edilebilecek.

Alınan bisikletleri inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından güzel bir çalışmanın daha yapıldığına vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bilecik’imizde bir çok yenilik ve değişime imza atan belediyemiz halkımız açısından yeni bir girişim daha gerçekleştirdi.Biliyorsunuz ki günümüzün en büyük sorunlarından birisi hareketsizlik ve diğeri de enerji temini. Bizler bir çalışma ile ikisini de bir araya getirerek bir çözüm ortaya koyduk. Yaptığımız küçük bir proje ile bir yandan telefonlarımızın şarj edilmesi ihtiyacını giderirken diğer taraftan da spor ve hareket yapmış oluyoruz. Aldığımız bu bisikletlerle bir taraftan spor yaparken diğer taraftan da telefonlarımızı şarj etme imkanı buluyoruz. Güzel bir aktivite olur diye umuyoruz. Bu araçlar vatandaşlarımız için güzel bir etkinlik mahiyetinde görünüyor. Ben tüm hemşehrilerimize özellikle de toplu yaşamın çokça olduğu alanlara koyacağımız bisikletlerin kullanılmasını talep ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.