DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik’te Muaythai Minikler-Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri

Bilecik’te Muaythai Minikler-Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri yapıldı. Muaythai federasyonun yıllık faaliyet programında yer alan, 15 Temmuz ve Ertuğrul Gazi Anma etkinliği, 13-14 Temmuz 2019 Minikler-Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri Bilecik’in Söğüt ilçesinde gerçekleştirildi.

Söğüt ilçesindeki seçmeler Federasyon il Spor Temsilcisi aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Spor ve Spor Kulüplerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Antrenör Naci Mercan’ın sorumluluğunda Söğüt Jandarma Komutanlığında görevli jandarma kıdemli üsteğmen Mahmut Özer’in katkılarıyla sorunsuz ve başarıyla yapıldı.

Naci Mercan, Bilecik’te tarihi değere sahip, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği Söğüt ilçesinde ilk kez düzenlenen organizasyon ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bilecik ve ilçemizin tanıtımı için büyük rol oynamıştır. Tüm Türkiye’ye de yaygın olan ring sporlardan Muaythai branşında ilimizde ilk defa bir faaliyet aldık ve Allah’ın izniyle kazasız, belasız ve başarıyla tamamladık. Ne güzeldir ki, geleceğimizi temsil eden minik ve yıldız , muaythai sporcularına Bilecik ilimizi ve Söğüt ilçemizi tanıttık.

13 Temmuz’da Sayın Devlet Bahçeli’nin Söğüt ziyaretinin olması nazarıyla, federasyonumuzu kendilerine tanıtma fırsatını da bulduk. Söğüt ilçemize gelen tüm sporcu, antrenör ve idarecilerin rahat etmeleri için gerekli tüm alt yapıyı hızlı bir şekilde hazırlayıp iyi bir organizasyon ile Bilecik ilinin etkinliklere açık olduğunu tüm Muaythai spor camiasına gösterdik.

Yardımlarından dolayı Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’e, Söğüt Kaymakamım Murat Öztürk’e, İl Spor Müdürü Aslan Yıldız’a, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever’e, Söğüt İlçe Spor Müdürüm Mustafa Nam’a, Bozüyük Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök’e ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan Söğüt ilçemize gelerek bizi onurlandıran Muaythai Federasyonu Genel Başkanımız Halil Durna, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yıldız, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Asbaşkan Şakir Bayramoğlu, Merkez Kakem Üst Kurul Başkanı Hamit Durmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Şentürk, hakem heyeti, antrenör ve idareciler yapılan organizasyona iştirak ederek ilçemizi gezme fırsatı buldular.

Yaptığımız organizasyonu beğenen teknik komite üyelerine plaket ve hediyelerini takdim ettik. Bilecik ilimizin misafirperverliği için ayrı ayrı bizlere teşekkür ettiler.

Kıran kırana geçen maçlar sonunda galip gelen sporculara Güneş sporumuzun hediyesi olan tişörtlerden hediye ettik.

Bu tip spor organizasyonları, yapılan il ve ilçelerin tanıtımı açısından büyük etki oluşturmakta ve bizler gibi bu vatan sevdalıları için büyük gurur oluşturmaktadır.

Büyüklerimizin bizlere fırsatlar vermesi ile daha büyük organizasyonlara da imza atacağımızı beyan ederim.

Tek sıkıntımız, sponsor bulma konusudur. Bulunduğumuz şehirde iş yapan iş insanları ve kuruluşların daha yardımsever yaklaşımlarını bekliyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.