DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te Koronavirüsten Kaç Kişi Öldü

Bilecik’te Koronavirüsten Kaç Kişi Öldü

Bilecik’te Koronavirüs Vaka Sayısı. Bilecik’te Koronavirüs Vaka Sayılarına ilişkin güncel bilgileri Bilecik Valisi Bilal Şentürk açıkladı. Koronavirüs Salgınıyla ilgili Bilecik Valisi Bilal Şentürk net rakam verdi.

Bilecik’te koronavirüsten kaç kişi öldü? Bilecik’in mevcut koronavirüs vaka sayısını Vali Şentürk açıkladı. Salgının başlangıcından bu yana haber sitemiz üzerinden de duyurduğumuz vaka sayıları ve hayatını kaybeden kişi sayılarının doğruluğunu Bilecik Valisi Bilal Şentürk’te yaptığı açıklama ile teyit etmiş oldu.

Vatandaşların sıklıkla sorduğu Koronavirüs vaka sayıları alınan kararla Sağlık Bakanlığının haricinde açıklama yapılamayacağı bildirilmişti.

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez cemaatle kılınan Cuma Namazının ardından Bilecik Valisi Bilal Şentürk Bilecik’teki koronavirüs vaka ve hayatını kaybeden kişi sayılarına ilişkin net rakamları paylaştı.

Vali Şentürk, Bilecik genelinde koronavirüs salgınının başlamasından bu yana 340 vakanın tespit edildiği ve 11 vatandaşımızın koronavirüs salgınından hayatını kaybettiğini açıkladığı konuşmasında şunları kaydetti;

Cumhurbaşkanımızın da buyurduğu gibi bundan sonra maske, sosyal mesafe ve temizlik bizim hayatımızın olağan parçası olmak durumunda.Bu kurallara camilerde olduğu gibi toplu mekanlarda da riayet etmek ve gerekli hassasiyeti göstermek durumundayız.
Neme lazım bir yaklaşım ortaya koyamayız.

Bilecik halkına bu süreçte bize hiçbir zorluk çıkarmadıkları ve genel anlamda uyarılarımızı dikkate alarak bu süreci en hafif bir şekilde geçiştirilmesine katkı sağladıkları için gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.

Sağlık teşkilatı başta olmak üzere emniyet, jandarma ve vefa sosyal destek ekipleri insanlarımızın hayatını koruyabilmek, gündelik hayatını idame edebilmeleri adına yoğun bir şekilde kamu hizmetlerini yürütmeye çalıştılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Vakalarımızın önemli bir kısmı temaslıyla temas kurulmasından ortaya çıkmış oldu. Hastanemizde tedavi gören 5 hastamız var. 340 pozitif vaka bulunuyor, 11 vatandaşımızda hayatını kaybetti. Bundan sonraki süreçte de olmaz demeyelim.

Yeni normalleşmeyle birlikte hareketlilik artacak. Ama mesafe koşuluna, maske ve temizlik hususuna azami riayet ederek, inşallah süreci en az zararla atlatacağız. Bu mücadele bireysel olduğu gibi, toplu olarak verilecek bir mücadele. Birinci süreci geçirdik çok şükür ikinci aşamaya geçiyoruz. Aynı anlayış içerisinde hep beraber süreci götüreceğiz. Bu riskleri bertaraf etmek için bir araya gelme noktasında bu üç hususa riayet edeceğiz.

Sevgimizi dokunarak değil, biraz daha mesafeli olarak göstereceğiz. İşlerimizi daha iyi yaparak insanımızı daha mutlu kılma çabası ortaya koyarak inşallah bu süreci de atlatacağız. Bu bizim rutin alışkanlığımız haline gelecek. Hep beraber süreci yöneteceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.