DOLAR
32,5756
EURO
34,8857
ALTIN
2.439,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik’te İYİ Parti Yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi

İYİ Parti Bilecik İl Yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bilecik’te faaliyet gösteren bir işletmede düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler ve İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Kılınç katıldı.

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses kahvaltıda yaptığı konuşmada İlçe kongrelerini tamamladıklarını hatırlatarak, 11 Mart’ta saat 12.00 de  Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde gerçekleştirecekleri il kongresine katılmak isteyen tüm vatandaşları davet etti.

Gelsinler iyilerin partisini iyileri görsünler.

Kuruluş aşamasında bir parti olduklarını anlatan Gürses, Bilecik teşkilatı olarak üye kayıt işlemlerine devam ettiklerini ve kayıt işlemlerinin ilçelerde de hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Gürses, konuşmasına şöyle devam etti:

Çok şükür güzel  sayılara ulaştık. Merkez ilçemizde 300-400 ‘e yakın üyemiz oldu. Yine aynı şekilde Bozüyük ilçemizde o şekilde üye kaydettik ve buy sayılar çok kısa bir sürede oldu. Bundan sonraki süreçte daha da artarak devam edecek. Fakat şuanda il kongresine yoğunlaştık onu bir atlatalım, ondan sonra yine parti olarak sahalara çıkacağız. İYİ Parti’nin hedeflerini iyi insanların bir araya geldiğinde neler yapabileceğini göstermek. Beklemediğimiz kadar ilgi görüyoruz. Milletimizin gerçekten son umudu biziz ve bunu görüyoruz. Milletimiz geliyor ve bize destek açıklamalarında bulunuyorlar. Desteklerini beyan ediyorlar. Bu da bize moral veriyor motive ediyor. Biz bu umudu da yere düşürmeyeceğiz Allah’ın izniyle. Türk siyasetine yeni bir kapı aralandı, yeni bir sayfa açıldı. Bundan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletimiz o yukarıdan yapılan tehditlere bölünmeyi çağrıştıran aslında birlikten, bütünlükten bahsederek özünde insanımızı bölen tavırdan bağımsız ve bunu çok net biliyoruz. Yani dilinden birliği, beraberliği düşürmeyen insanlar ya bizdensin ya sizden, ya bizden olmayanlar gibi bir durum sergiliyorlar. Milletimiz de bundan çok rahatsız. Biz de bunların farkındayız. Biz bunları ayrıştırmadan ülkenin birleştirici gücü olacağız inşallah. Vatandaşlarımız gelsinler iyilerin partisini iyileri görsünler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.