DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilecik’te Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak

Bilecik’te Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir’den edinilen verilere göre, Bilecik’te hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir tarafından yayınlanan meteorolojik görünme göre, sabah saatlerinde az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kütahya’nın güneybatı kesimlerinden başlayarak Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahyayı kapsayan bölge genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur, yüksek kesimlerde (Rakımı 1500 metre ve üzeri olan yerler) gece saatlerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca sabah saatlerinde iç kesimlerde don olayı ile yer yer pus hadisesi beklenmektedir.

Hava sıcaklığı ise, gece sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, gündüz sıcaklıklarında ise bölge genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, güney ve doğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bilecik İl Merkezinde Cumartesi günü yağmurlu, en düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın 9 derece, Pazar günü, çok bulutlu en düşük sıcaklığın 6 en yüksek sıcaklığın 8 derece olması beklenirken, yeni haftanın başlayacağı Pazartesi gününden itibaren az bulutlu bir havanın 3 gün boyunca hakim olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.