DOLAR
32,5137
EURO
34,5803
ALTIN
2.493,63
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE GO-KART PİSTİ HİZMETE GİRDİ

BİLECİK’TE GO-KART PİSTİ HİZMETE GİRDİ

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete giren ve vizyon projelerden biri olan Vadipark olarak adlandırılan Karasu Gençlik ve Yaşam Adasında hazırlanan Bilecik’in ilk Go-Kart pisti, vatandaşlarımızın hizmetine girdi.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 11  projeden biri olan ve içerisinde; Go kart, skuaj alanı, basketbol ve tenis sahaları, restaurant, market, piknik, dinlence ve yürüyüş alanları yer alan bölgede hizmete giren Go-Kart pisti standartlara uygun şekilde hazırlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine girdi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından turizm alanında ”Yılın Belediye Başkanı” ve Sağlıklı Kentler Birliği tarafından ödüle layık görülen Karasu Gençlik ve Yaşam Adasında yer alan Go-Kart pisti bu anlamda hemşehrilerimizin isteklerine cevap vermiş olacak.

ADRENALİN TUTKUNLARI İÇİN GÜZEL BİR MEKAN

Hem gençlerin, hem de ailelerin hoşça zaman geçirebilecekleri şekilde farklı alternatiflerle hazırlanan Karasu Vadi Parkta hizmete giren Go-Kart pisti, verdiği hizmetler ile adrenalin tutkunları için güzel bir mekan haline getirildi.

300 metrelik parkuru ve standartlara uygun yapısıyla hizmet veren Go-Kart pisti; gündüz 12:00 saatleri itibariyle gece 24:00’e kadar insanların hizmetine açık olacak.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BİLECİK’TE VATANDAŞLARIMIZIN HER ALANDAKİ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERMEK AMACINDAYIZ”

Karasu Vadi Parkta gerçekleştirilen hizmet hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek amacını taşıdıklarını belirterek, ”İlimizin ilk Go-Kart pisti, bütün standartlara uygun şekilde hazırlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bizler hemşehrilerimizin her hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha güzel ve farklı hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Dinlenme ve eğlenme alanlarında vatandaşlarımıza hizmet veren ve şehrin cazibe noktalarından biri haline gelen Karasu Vadi Park’ta hizmet vermeye başlayan Go-Kart pisti, ilimize bağlı ulaşım ağlarının güçlenmesi ile birlikte ilçe ve yakın şehirlerden de konuklarını ağırlama imkanı sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.