DOLAR
32,3102
EURO
35,1502
ALTIN
2.280,94
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Bilecik’te Gençliğe Sporla Bakış

Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından hazırlanan “Gençliğe Sporla Bakış” projesinin imza töreni yapıldı.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının 2014 yılı hibeleri kapsamında hazırladığı ve Eylül ayında kabul edilen “Gençliğe Sporla Bakın” projesi kapsamında verilen 96 bin 290 liralık desteğin protokol imza Töreni Bilecik Belediye Başkanlığında yapıldı.

Geleceğin gençlere ait olduğunu belirten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Onları dezavantajlı ortamlardan avantajlı ortamlara geçirmek biz büyüklerin en önemli görevi. Sorumluluğu noktasında Bilecik Belediye Başkanlığı olarak da çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmayı çok seviyoruz. Tüm gençlerimizin öncelikle sporla rehabilite olmasın o enerjilerini sporla dengelemesini eğitimle geleceklerini güçlendirmesini canı gönülden arzu ediyorum. İnşallah bu şehirde, önümüzdeki yıllarda hem ülkemizde milli sporcular çıkması, Türkiye birincilerinin, Avrupa şampiyonlarının, Dünya şampiyonlarının, olimpiyat şampiyonlarının hangi alanda olursa olsun yetiştirilmesini arzu ediyoruz” dedi.

ASKF Başkanı Nusret Tosun ise, Proje kapsamında 14-19 yaş arası Bilecik’te dezavantajlı bölgelerden gelen gençlerin spor ve eğitim alanında sosyal aidiyet duygularının gelişmesi, öz güvenlerinin arttırılması ve genç sporcuların, kalmaları muhtemel kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları aileden ve toplumdan kopma, eğitimsiz ve bilinçsiz yetişme tehlikelerinden korunmaları amaçlandığını belirtti.

Bilecik Belediye Başkanlığında imzalanan protokole Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun ve genç sporcular katıldı.

Bilecikte-Genclige-Sporla-Bakis-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.