DOLAR
32,5488
EURO
34,8567
ALTIN
2.427,70
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Alperen ve Ülkü Ocaklarından Bayrak Yürüyüşü

Alperen Ocakları ve Ülkü Ocakları düzenledikleri bayrak yürüyüşünde, son zamanlarda Türkiye’de yaşanan olaylara dikkat çekerek sloganlar attı.

Bilecik Otogar üstünde bulunan otopark alanından, Cumhuriyet Meydanına bayraklar eşiliğinde yürüyen gurup tekbir getirerek, çeşitli sloganlar attı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Alperen Ocakları Başkan Yardımcısı Turgay Yıldız, “Biliriz ki bu ülkeyi Kürdü, Türk’ü, Çerkez’i, Laz’ı gibi daha ismini sayamadığımız 72 etken kökenli mensup vatansever yiğit insanlarla bağımsızlığımızı özgürlüğümüzü kazandık” ifadelerini kullandı.

Türk’ün gücünü kabullenemeyen bazı kirli ellerin, bu aziz vatanın evlatlarını acımasız ve bir o kadar da kutuplaştırıcı oyunlar tezgahlayıp akabinde kardeş kanının dökültüğü kaotik ortam oluşturarak vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlike altına atmak istediklerini belirten Yıldız, “Hesap edemedikleri tek şey var o da aziz Türk Milletinin iman aşkıyla bütünleşen bitmez asil gücüdür yeri geldiği zaman hepimiz asker, hepimiz polis olur ve hepimiz bu aziz vatan için ölmeyi boynumuza borç biliriz. Bunun için ne gocunur ne de düşünürüz. Bu vatan bize babadan değil, atalarımızın aziz kanlarıyla süslendiği, kutsal topraklarımızla, kutsal bayrağımızla kaldı. şimdi bize düşen vatanımızın bayrağımızın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya göstermektir.” dedi.

KERKÜK ve MUSUL’U GÖRMEZDEN GELDİKLER!

Bakınız IŞİD’in zulmü altında kalan Ayn el-ARAP içinde yapılan bunca tahribatın hiç bir açıklayıcı ve geçerli sebebi yoktur. Evet orada insanlar ölüyor, buna hiç bir zaman göz yummamalıyız ve yüce Türk Milleti göz yummadı da. Ne büyük bir tezatlıktır ki orada insanlık ölüyor diye bağıran BDP’li köpekler, Kerkük’te, Musul’da verilen mücadeleyi ve katliamı görmezden gelerek bir kere daha aziz Türk Milletinin bir parçası olmadıklarını göstermişlerdir.”

HAİN SALDIRILARDA 40 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ!

Ülkemiz içindeki hain odaklar yine bunu bahane ederek nice Müslüman kardeşimizin canına kıydı nice devlet malını yağmaladı, nice esnafların iş yerlerini talan ettiler. Bu hain saldırılarda 40’a yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Olaylarda 212 okul binası 67 emniyet binası 25 kaymakamlık binası, çocuk yuvaları, Kızılay kan merkezleri, belediye binalarının aralarında olduğu 780 bina toplam olarak da 1113 bina yakılmış ve tahrip edilmiştir. şiddet eylemlerine özel araçlar belediye araçları, ambulanslar ve polis araçları yakılmış toplamda 1177 araç kullanılmaz hale getirilmiştir. Bu olayları körükleyenler kesinlikle bizlerin kardeşleri değildirler. Hiç bir Müslüman Müslüman kardeşine böyle zulüm yapmaz. PKK faşist köpekleri kendileri Kürtlerin savunucusu olarak göstermeye çalışırken en çok zulmü yine Kürt kardeşlerimize yapmıştır. Gözü dönmüş bu hainlerin elbet elleri kırılacaktır. Bu elleri kırılacak olan büyük Türk milleti olacaktır. Artık Kürt kardeşlerimiz de bu oyunları görmeli ve artık onlarda bu oyuna dur demeli.”

Gurup yapılan açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

http://youtu.be/KHtbUEfdR34

Alperen-Ocaklari-Yuruyus-1 Alperen-Ocaklari-Yuruyus-2 Alperen-Ocaklari-Yuruyus-3 Alperen-Ocaklari-Yuruyus-4

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.