DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE ÇOCUKLARA MUHTEŞEM TİYATRO OYUNU

BİLECİK ŞEHİR TİYATROSU OYUNCULARINDAN ÇOCUKLARA MUHTEŞEM TİYATRO OYUNU

Bilecik Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan Bilecik Şehir Tiyatrosu bünyesinde faaliyetlerine başlayan genç oyuncular, sahnelenen tiyatro oyunuyla hünerlerini sergiledi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan Delik Burunlular Kabilesi adlı oyun için salonlar doldu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı amcalarından çocuklara yarıyıl tatili hediyesi olarak, her hafta ücretsiz olarak sahnelenen oyunlar ile çocuklar keyifli anlar yaşıyor.

Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği oyun sonrasında kısa bir açıklama yapan Oyun Yönetmeni Tülay Doğan, genç oyuncuların güzel bir performans sergilediklerini belirterek, şunları söyledi:

”Öncelikle bu güzel oyuna teşrifleriniz dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlerin çocuklarla buluşmasına ve çocuklarımızın böyle güzel etkinliklerle buluşmasına imkan sunan Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız çok yetenekli ve iyi oynuyorlar. Onlarla daha güzel oyunlar sahneleyeceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Oyun sonunda Usta Oyuncu Ercüment Doğan da oyunda sahne alan başarılı oyunculara Bilecik Belediyesi Şehir Tiyatrosu katılım belgesini taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.