DOLAR
32,4687
EURO
34,7835
ALTIN
2.442,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilecik’te Bu Hafta Güneşe Aldanmayın

Bilecik’te Bu Hafta Güneşe Aldanmayın

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir’den alınan verilere göre, bugün Bilecik, Eskişehir, Bursa ve Kütahya’yı kapsayan bölge genelinin parçalı çok bulutlu (Bursa’nın kıyı kesimleri dışında) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Eskişehir’in merkez dahil batı kesimlerinde, Bilecik’in güney kesimleri ile Kütahya’nın merkez dahil kuzey ve doğu kesimlerinde öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olması beklenirken, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması, rüzgarın ise kuzey ve batı yönlerden hafif kuvvette; yağış anında kısa süreli orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Uyarı
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir, beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün öğle saatlerinden sonra Eskişehir’in batı, Bilecik’in güney kesimleri ile Kütahya’nın kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulundu.

Yağış beklenen sahada yer seviyesi ile yüksek atmosferdeki sıcaklık farkından (konvektivite) dolayı yağışların bütün sahada değil, yerel olacağı beklendiğinden bazı noktalarda kısa süreli etkili olabileceği değerlendirildi.

 

Bilecik’te 5 günlük hava durumu

Bilecik için 5 günlük hava tahminine bakıldığında Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin yapılacağı 28 Mayıs Pazar günü Bilecik il merkezi ve ilçelerinde hava sıcaklığının 12 ila 20 derece arasında değişiklik göstereceği ve yer yer sağanak yağış beklendiği görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.