DOLAR
32,5561
EURO
34,8485
ALTIN
2.427,01
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BİLECİK’TE ”BENDE SPOR YAPACAĞIM” PROJESİ

02.03.2017
A+
A-

BİLECİK’TE ”BENDE SPOR YAPACAĞIM” PROJESİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ”Bende spor yapacağım” projesine katılan öğrenciler, Valimiz Süleyman Elban’ı ziyaret etti.
Valimiz Elban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Hasan Kocatepe, Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Yücel Gürsoy ile projeye dahil olan 50 öğrenciyi kabulünde, projenin gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, potansiyellerinin aktif hale getirilmesine imkan sağladığını kaydetti.
Projenin, gençler arasında, ortak bir amaç etrafında birlikte çalışma ve hoşgörü kültürünün oluşmasına zemin hazırladığını belirten Valimiz Elban, ”Herkesin bir şekilde sporla ilgili bir fikri var aslında ama bunu yaşadıkça, katılmadıkça işin tam farkına varamıyor, tadını da alamıyor. Gençlerin bu anlamdaki faaliyetleri önemlidir. Herkesin arzusu isteği zaten spor yapan, sağlıklı bir nesil beklentisi var. İnşallah gençlerin yaktığı ateş ilimizde büyüyerek herkesi de bu kampanyanın içine dahil eder. Gençlerin bu davranışı örnek olacaktır.” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız da sosyal yaşamda daha etkin katılımları sağlamak amacıyla 2016 yılında başlatılan projenin düzenli spor faaliyetlerine iştiraklerini sağlamak amacıyla yürütüldüğünü anlatarak, ”Sosyal yaşama daha etkin katılım sağlanarak, gençlerimiz bisiklet sporu yaparak, sporda takım ruhu, yardımlaşma, dayanışma, heyecan duyma, centilmence rekabet etme gücü kullanarak, elit sporcu yetiştirilmesi ve model alma yöntemi ile sosyal uyum ve topluma entegrasyonlarının sağlanması amaçlanmıştır. Gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri yapıların oluşturulmasını destekleyerek, özgüvenlerinin artmasına katkı sağlamıştır.” diye konuştu.
Proje koordinatörü Sevcan Akıncı da 1 yıl süren proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de destekleriyle yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.