DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te 24 Kasım Öğretmenler Günü

Bilecik’te 24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Atatürk anıtına çelenk sunumu programına katılan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akyol, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve Başkan Yardımcısı Melih Tüfekçi ile birlikte Atatürk İlkokulu öğretmenleri ile öğrencilerini ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlerin talep ve görüşlerini dinleyen Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’ Yarınlarımızın mimarları, toplumumuzu aydınlatan kıymetli öğretmenlerimiz, sizlerin hakkı ödenmez. Atatürk İlkokulunda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Tüm öğretmenlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Bilecik Belediyesi olarak her zaman imkanlarımız ölçüsünde eğitim ve çocuklarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz’’ dedi.

Okul Müdürü Zeki Başdemir ve öğretmenler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı ve konuklarına teşekkür etti.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ziyaretinde çocuklarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorumlar

  1. selim dedi ki:

    son yapılan lgs deneme sonuçlarına bir bakın Allah aşkına eğitim yerlerde sürünüyor yazıklar olsun demekki bol bol yardımcı kitap aldırmakla ingiltereden kitap getirip zorla kitabı öğrencilere satmakla bu işler olmuyormuş