DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
ALTIN
2.497,10
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecikli Turizmciler Eğitimde

Bilecikli Turizmciler Eğitimde

Bilecik’in turizm değerlerinin potansiyel turistlere nasıl pazarlanacağı ile ilgili teknik eğitim toplantısı düzenlenecek.                      

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) mali desteği ve Bilecik Belediyeler Birliğinin yürütücülüğünde “Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” adı altında Bilecik’in turizm değerlerinin ortaya çıkartılması ve tanıtılması için kapsamlı çalışmalar yürütülüyor.

Sürdürülen çalışmalar ve Bilecik turizminin yıllar içerisindeki gelişiminin nasıl potansiyel turistlere pazarlanabileği ile ilgili 24 Nisan 2014 tarihinde saat 10:00’da Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir teknik eğitim toplantısı düzenlenecek.

 

Bilecik’in pazarlanabilir turizm çeşitleri anlatılacak

 

Turizm Pazarlaması konusunda çok geniş tecrübeleri olan Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik ve ekibi tarafından verilecek eğitimde öncelikli olarak Bilecik’in pazarlanabilir turizm çeşitleri anlatılacak. Eğitimde aynı zamanda sosyal medyanın nasıl etkin olarak kullanılacağı, turizm aktivitelerinden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı seyahat acentelerinin ve dünyadaki diğer seyahat acentelerinin nasıl haberdar edileceği, turistin ilgisini çekecek bir seyahat paketinin nasıl hazırlanacağı uygulamalı olarak gösterilecek. Son seansta ise yapılan tüm turizm etkinliklerinin nasıl eş zamanlı olarak ulusal basında yer alabileceğinin yöntemleri anlatılacak.

 

Eğitim İle İlgili Detaylar

 

Konu  : “Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı

 

Yer                             : Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi

Tarih                           : 24.04.2014

Saat                            : 10.00-12.00

 

Eğitim Başlıkları       :

Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesinde Son Durum

Bilecik’in Pazarlanabilir Turizm Çeşitleri

Bilecik Turizm Tanıtım Mecraları

Cazip Turizm Paket Programı Oluşturma Teknikleri

Ulusal Basında Turizm Haberi Çıkarma Yöntemleri

Sosyal Medyada Hesap Açma ve Yönetme

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.