DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Başkan Bakıcı Mahalle Ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Bakıcı Mahalle Ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen yemekli toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin ÇAM ve Oğuz SERTLER, mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı. Yemeğin ardından yapılan konuşmalarda ilk olarak söz alan İl Genel Meclis üyesi Nizamettin ÇAM, hep birlikte diyalog içerisinde büyük başarılara imza atacaklarını söyleyerek “Bozüyük’ümüz için, köylerimiz için ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte diyalog içerisinde çözeceğiz. Telefonlarımız 7 gün 24 saat sizler için açık olacak” dedi. Ardından İl Genel Meclis Üyesi Oğuz SERTLER’de “İnşallah hep birlikte çalışacağız. Köylerimizin öncelikli sorunlarını tespit ederek çalışmalarımıza başlayacağız ve Köylerimizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da hizmetin uyumlu bir ekip çalışması ile mümkün olabileceğini söyleyerek “Bugün burada Belediye Başkanı İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcılarımız ve siz değerli muhtarlarımız ile bir aradayız. Allah nasip ederse bir ekip olarak 5 yıllık dönemde ilçemize ve köylerimize hizmet etmeye çalışacağız. Hizmet işi uyumlu bir ekip çalışması ile mümkün olabilir. Bu doğrultuda belediye başkan yardımcılarım il genel meclis üyelerimiz ve siz değerli muhtarlarımız ile iyi bir ekip oluşturacağımıza inanıyorum. Tek düşüncemiz ve amacımız hizmet olacaktır. Nüfusu her ne kadar az olursa olsun her köyümüz her mahallemiz bizim için önemlidir. İnşallah bu 5 yıllık süre zarfında güzel hizmetler yapmak bizlere nasip olur” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.