DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

”BİLECİK’İN VİZYONU ORTAK AKILDA BİRLİK İÇERİSİNDE BELİRLENDİ”

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BİLECİK’İN VİZYONU ORTAK AKILDA BİRLİK İÇERİSİNDE BELİRLENDİ”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bursa’da iki gün süren ve yoğun bir katılım ile gerçekleşen ”Bilecik Ortak Akıl Toplantı’sında, Bilecik’in vizyonunun ortak akılda birlik içerisinde belirlendiğini kaydetti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede, şehrin tüm dinamikleriyle birlikte Bilecik için güzel fikir alışverişleri yapıldığını belirterek, şunları söyledi:

”Şehrimizin vizyonunun belirlendiği ve üst düzey yoğun katılım ile gerçekleşen Bilecik Ortak Akı Toplantısı yapılan son stratejik çalıştaylar ve projelerin oluşturulmasıyla güzel, nitelikli, ulaşılabilir ve ortaklık sağlanarak tamamlandı. BEBKA ( Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ) nın organizasyonuyla, Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesinin ortaklığı ile düzenlenen Ortak Akıl Toplantısı, şehrin vizyonu hakkında yeni fikirler ortaya koymak, farklılıkların ve kaynakların farkındalığının sağlanması adına ve bu farklılıkları gelişim ve değişim anlamında çok güzel bir beyin fırtınası geliştirildi.

”ŞEHRİMİZ İÇİN GÜZEL FİKİR ALIŞVERİŞLERİ YAPILDI”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantıda şehrimiz için güzel fikir alışverişlerinin yapıldığını belirterek, şöyle devam etti:

”Akımlar, beyin fırtınası, değişimlerin ve gündemlerin değerlendiği, grup çalışmalarıyla çalıştayların yapılarak sunumların gerçekleştirildiği, şehrin artıların ve eksilerinin belirlendiği toplantının ilk gününde şehrimiz için gelecek tasarımları çalışmalarını yaptık. İkinci gününde ise aynı şekilde belirlenen kriterler kapsamında yol haritalarının ve yeni stratejik planlar oluşturuldu. Bunun yanı sıra katılımcılara da yeni bakış açıları kazandırması açısından Bursa şehir turu gerçekleştirdik. Bunun da şehrimiz için güzel kararlar alınmasında faydalı olacağını düşünüyorum. Bizler Bilecik Belediyesi olarak şehrimizin geleceğini güzel ve başarılı şekilde belirleme amacıyla düzenlenen bu toplantının, Bilecik’i daha iyiye ve daha güzele taşıma noktasında istişare etme fırsatı vermesi açısından son derece önemsiyoruz ve bu tür ortak akıl toplantılarının da yapılacağını söyleyebiliriz.”

”ARTIK BİLECİK, KABUĞUNU KIRDI YENİ HEDEFLERİNE YÜRÜYOR”

Belediye Başkanı Selim Yağcı toplantıya ilişkin değerlendirmelerini şu sözlerle tamamladı:

”Bu toplantıda da şu anlaşıldı ki, artık Bilecik, sıkıştırılmış kabuğundan çıkarak; doğasıyla, tarihteki yeri ve önemiyle ön plana çıkarak, zengin tarımsal ürün çeşitliliği ile gelişmiş sanayi kuruluşlarını fırsat bilerek, daha stratejik bir konuma sahip, yaşanacak, ulaşılabilinir bir şehir olma noktasında tüm somut uygulamaları yerine getirmelidir. Şehrimizin değerlerinin yeniden ortaya koyularak ortak akılda buluşulması ve bu farklılıkları fark ettirmek adına yapılan bu güzel organizasyonun sonuçlarının çok kısa zaman içerinde alınacağını inanıyorum. Ayrıca bu toplantıda başta turizm, sanayi, ekonomi, tarımsal faaliyetler olmak üzere şehrimizdeki tüm imkanlar kullanılarak, bu anlamda somut adımlar atacağız. Ben bu toplantının şehrimizin yeni vizyonunun belirlenmesi hedefine ön ayak olması temennisinde bulunuyorum.”

5654 233

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.