DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK’İN GELİŞİM ÇİZGİSİ ELE ALINDI

GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA İLİMİZİN GELİŞİM ÇİZGİSİ ELE ALINDI

Bilecik Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilimizdeki yapılaşma durumu ele alındı.

Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, kurum ve daire amirleri ile belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda şehrin gelişim çizgisi ve yapılması gereken konular ele alındı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Şehrimiz her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Şehrimizin gelişimi ve değişimi çerçevesinde yeni gelişim alanlarına ihtiyaç var. Bugün bu doğrultuda Sayın Valimiz Tahir Büyükakın’ın koordinasyonunda ilimizdeki yapılaşma noktasında yetki sahibi olan kurum ve kuruluş temsilcilerimiz ile birlikte şehrimizin gelişim çizgisine ilişkin olarak değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. İnşallah hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek güzel bir Bilecik’i oluşturma çabası ve gayreti içersindeyiz şehrimizin gelişimine katkısı olan herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.