DOLAR
32,5665
EURO
34,8705
ALTIN
2.425,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik’in Fethi Şeyh Edebali ve Osmangazi’yi Anma Etkinlikleri

Bilecik’in Fethi Şeyh Edebali ve Osmangazi’yi Anma Etkinlikleri

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Bilecik’in Fethi Şeyh Edebali ve Osmangazi’yi Anma Etkinliklerinin 719. yıl dönümü bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlayacağız.

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi alanında gerçekleştirilecek olan etkinlikler, Dünyaca Ünlü Hafızların Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayacak.

Mehter Takımı Gösterisi ve çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Bilecik’in Fethi programına sürpriz isimler katılacak.

FETİH PROGRAMI ÜLKE TV CANLI YAYINI İLE TÜM DÜNYAYA DUYURULACAK

Dirilişin Şehri Bilecik’te Kutlu Fetih sloganıyla gerçekleştirilecek olan program, Ülke TV Canlı yayını ile ülkemiz ve dünyaya duyurulacak.

27 Mayıs Pazar günü saat: 18:00’de başlayacak olan Bilecik’in Fethi Şeyh Edebali ve Osmangazi’yi Anma Etkinlikleri kapsamında konuklar, aynı iftar sofrasında Ramazan ayının bereketini paylaşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.