DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK’İ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Belediye Başkanı Nihat Can İstiklal ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşlarımızın talep ve görüşlerini dinledi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde gerçekleştirilen buluşmaya Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ve mahalle sakinleri katıldı.

Bilecik’i hep birlikte yönetmek için vatandaşlarımızı dinlemeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’İlk günden bu yana gönül belediyeciliği dedik ve insanımızla birlikte şehrimizi yöneteceğiz. Hangi mahallemize ne tür bir eser kazandıracaksak bunu mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek gerçekleştireceğiz. Çok şükür şu ana kadar yaptığımız eserlerimiz ortada. İnşallah bundan sonraki süreçte de şehrimize çok güzel projeleri kazandıracağız’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk de mahalle sakinlerine katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’yi el birliğiyle zafere ulaştırmak istediklerini söyledi.

Vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çeken Belediye Başkanı Nihat Can, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.