DOLAR
32,4730
EURO
34,9255
ALTIN
2.435,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN CAN’DAN GENÇLERE SİNEMA SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN CAN’DAN GENÇLERE SİNEMA SALONU MÜJDESİ

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunmak üzere uzun zaman üzerinde çalıştıkları Sinema Salonunun, Bilecikli gençlerle buluşacağı müjdesini verdi.

Bilecik ve şehir insanı için birçok güzel hizmetler gerçekleştiren Belediye Başkanı Nihat Can’dan özellikle ilimizdeki gençlere sinema salonu müjdesi geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından Üniversite yerleşkesine kazandırılan Öğrenci Kıraathanesi’nin açılış programında konuşan Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecikli gençlerin artık Eskişehir ve Bursa gibi illere sinema için gitmelerine gerek kalmayacağını ve 4 adet Cep Sinema Salonundan oluşan bir Sinema Salonunu Bileciklilerin hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Konuşmasında; ‘’Bilecik’te yaşayanların en büyük sosyal ihtiyaçlarından biri olan sinema salonu ihtiyacı sona eriyor’’ ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bilecik’in sinema hasretini gidermek için gerekli firmalarla anlaşmayı yaptıklarını ve ülke çapında faaliyet gösteren büyük bir firma ile sinemayı Bilecik’imizin hizmetine sunacağız. Her öğrencinin bir sinema talebi vardı. Bilecik’te bir sinema firmasıyla anlaşmasını yaptık. Allah’ın izniyle bundan sonra Eskişehir, Bursa ve İstanbul gibi şehirlere gitmek yok. En son teknolojide, şehir içinde yapmış olduğumuz Alışveriş merkezinin en üst katına sinema salonunu hizmete aşacağız.” İfadelerini kullandı.

Bilecik Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.