DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’DE LÖSEV AİLELERİ GELENEKSEL LÖSEV İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Türkiye’nin Dört bir yanında Lösemili Çocuklar ve Aileleri Geleneksel LÖSEV İftar Yemeklerinde Buluşuyor; Bilecik Buluşması 22 Haziran’da Hayata Geçti…

Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bir araya gelerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında iftar yemekleri düzenleyen LÖSEV ailelerin sıkıntılarını kendilerinden dinleyerek çözümler yaratıyor.

 

Bilecik’de LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastaları ve aileleri Gökkayapark Tesisleri desteğiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Bilecik’de yaşayan LÖSEV’e kayıtlı hastaların katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde dualarla oruçlar açıldı. Yemeğe protokolden Bilecik Aile Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül’ün yanı sıra  basın mensupları katılım sağladı.

Yemekte konuşma yapan LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan ÖZCAN “ LÖSEV olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde siz sevgili ailelerimizle buluşuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz çok büyük bir aileyiz. LÖSEV olarak sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz” dedi. Bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan aileler destek olanlara dualar edip, teşekkür ederken LÖSEV çatısı altında buluşmaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

 

Ve LÖSEV ‘den bir mesaj var;

Değerli Basın Mensupları;

 

Çocukların zengini, fakiri olmaz. Doğarken hepsi eşit doğarlar ve onların hepsi en iyi sağlık, tedavi ve eğitim koşullarına kavuşturmalıdır. Bunu sağlayacak olan da “Biz Büyükleriz.” LÖSEV’de bütün çocuklar eşittir. En mükemmel tedavi, en iyi koşullarda hiçbir ayrım yapılmadan verilir ve %92 oranında iyileşirler. Çocuk ve Yetişkin bütün onkoloji hastalarının kanser hastalığı ile savaşabilmeleri için ilaçlar kadar doğal ve proteinden zengin beslenmeleri, hijyen ve temel ihtiyaçlarının eksiksiz olması, kuvvetli moralle hayata sımsıkı bağlanmaları gerekir.

LÖSEV olarak biz diyoruz ki; bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli bir şey olamaz. Bu nedenle fitre ve zekâtlarınız, ramazan bağışlarınız çocuklarımızın iyileşmeleri ve hayata sımsıkı sarılmaları için çok önemlidir.

 

LÖSEV, halkımızın en güvendiği, en tanınan, en sempatik, en çalışkan ve halka en yakın kuruluşu seçilmiştir. Yolu LÖSEV’den geçen iki buçuk milyonu aşkın duyarlı kişinin sevgi dolu kalbi lösemili çocuklar için atmaktadır.  Sizler iyi ki varsınız ….

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.