DOLAR
32,4454
EURO
34,7775
ALTIN
2.442,56
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilecik Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’nda inceleme

 

Bilecik Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’nda inceleme

 

Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Devlet Demiryolları (DDY) Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, Bilecik Yüksek Hızlı Tren (YHT) İstasyonu’nda incelemede bulundu.

Vali Nayir, DDY Genel Müdür Yardımcısı Apaydın, İl Jandarma Komutanı Alpay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, DDY Daire Başkanı İsmail Murtazaoğlu ve Şube Müdürü Özgür Karabacak ile birlikte inşaatı devam eden Bilecik YHT İstasyonu’nda incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Kontrol Merkezi ve sinyalizasyon sistemi hakkında yüklenici firma yetkilisi Ferit Peremeci’den bilgi alan Vali Nayir, “YHT hizmete girmesiyle ilimiz büyük bir avantaj sağlamış olacak ve her yönüyle rahatlayacak. Kültür ve turizm yönünden bizim beklentilerimizi karşılayacak. Emniyet açısından her türlü tedbirleri alıyoruz Şu anda YHT istasyonu çalışması devam ediyor kısa sürede tamamlanarak hizmete girecektir” dedi.

DDY Genel Müdür Yardımcısı Apaydın da gazetecilerin YHT’nin 29 Mayısa yetişecek mi? sorusuna, yetiştirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ancak netleşmiş bir tarih olmadığını, yakın zamanda açacaklarını bildirdi.

YHT istasyon projesinde değişiklik yapılmasından dolayı istasyonun Ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını bildiren Apaydın, bu süre zarfında vatandaşların Bozüyük istasyonunu kullanabileceğini ve en kısa sürede de Bilecik istasyonunu Bilecik halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.

 

_MUH8985 _MUH8953 _MUH8955 _MUH8963

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.