DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

HAYDİ ÇOCUKLAR YAZ SPOR OKULLARINA

HAYDİ ÇOCUKLAR YAZ SPOR OKULLARINA

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut,  2014 yaz spor  okulları kayıt döneminin başladığını belirterek, ”Haydi çocuklar, yaz spor okullarına” dedi.

Karabulut, Bilecik Belediyesi tarafından Yaz spor okullarının bu yıl 7.’sinin düzenlendiğini belirterek, velilerin erken kayıt yaptırmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bilecik Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi spor alanında da 7 yıldır çok güzel faaliyetlerde bulunduğunu dile getiren Karabulut, şunları belirtti:

”2007 yılından bu yana organize ettiğimiz Yaz Spor Okulları’nın bu yıl kayıt dönemini tekrardan  başlatıyoruz. Bu yaz döneminde 2 ile 18 Haziran arasında kayıtlarımızı alacağız. Kayıtlarla ilgili bilgiyi Bilecik Belediyesi AK Masa’daki arkadaşlarımız verebiliyor. Her yıl hizmet verdiğimiz Bilecik’teki küçük öğrencilerimize bu yıl da güzel kurslarla bir arada olacağımıza inanıyorum. Konu hakkında kısaca bilgi verecek olursak eğer, en küçüğü 6, en büyüğü 15 yaşında olan arkadaşlarımızı yaz okuluna dahil edeceğiz. Tenis, basket ve yüzme şeklinde 3 tane branşımız var. Yüzme branşına talep çok oluyor. Buradan değerli velilerimize sesleniyorum. Lütfen bir an önce gelip kayıt işlemlerini yaptırsınlar. Burada kayıt formlarımız var, sağlık ile ilgili formlarımız var. Görevli arkadaşlarımız onlara yeterli oranda yardımcı olacaktır. Basketbol ve teniste de talepler fazla oluyor. Velilerimiz, hem kayıt yaptırsalar hem de bilgi alsalar bizleri de mutlu etmiş olurlar.

”ŞU ANA KADAR 3 BİN 500 ÖĞRENCİYE SPORU AŞILADIK”

Şu ana kadar yaz spor okulları ile 3 bin 500 öğrenciye sporu aşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Karabulut, şöyle devam etti:

”Bu yıl yaz spor okullarımız projesinin 7.’sini yapıyoruz. Bugüne kadar her yaz ortalama olarak 400 ile 500 arasında öğrencimiz oluyor. Şu ana kadar 3 bin 500’e yakın öğrencimize bu alanlarda kurslar verdik. Onları sporla tanıştırdık. Onlara spor bilgisi aşıladık ve onlara sağlıklı bir yaz geçirmelerinde yardımcı olduk. Bu yıl ki hedefimiz bu sayıya 400-500 öğrencimizi katarak sayıyı 4 bine ulaştırmaktır.”

”BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI YAZ SPOR OKULLARINA ÇOK ÖNEM VERİYOR”

”Belediye Başkanımız Selim Yağcı, yaz spor okullarına çok önem veriyor” ifadelerini kullanan Karabulut konuşmasına şöyle devam etti:
”Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı, her zaman şunu söylüyor. ‘Biz küçüklüğümüzde bu tür hizmetleri görmedik, bu imkanları bulmadık ama çocuklarımız bugün bu imkanı bulsun’ diyor. Bu çerçevede biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaklaşık 9 tane hocamız var. Bunlar, basketbol, tenis ve yüzme branşında uzman. Allah’a çok şükür bugüne kadar güzel eğitimler verdik. Bu yaz da çocuklarımızı bekliyoruz. Güzel, keyifli ve eğlenceli bir yaz geçirmeleri için çocuklarımızı bekliyoruz.”

”ÇOCUKLARIMIZIN BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLEREK HİZMET VERİYORUZ”

Gerçekleştirdikleri çalışmanın çok ciddi ve önemli olduğunu dile getiren Karabulut,  çocuklarımızın önemli olduğunu bilerek hizmet verdiklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

”Sayın Belediye Başkanımız da bunu her defasında vurguluyor ki, ‘Bir işi yapmakla birlikte kaliteli yapmak da çok önemlidir. Sonuçta bize emanet edilenler çocuklarımız. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Çok değer verdiğimiz varlıklarımız, geleceğimiz. Velilerimiz, onları bize emanet ediyorlar. Biz de onlara sağlıklı ve kaliteli bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Onun için kontenjanlarımızı sınırlı tutmaya çalışıyoruz. Çünkü çok kalabalık olunca kalite düşüyor. Tehlike olmasın, sıkıntı yaşanmasın istiyoruz. Biz de kayıttaki o sayıları belli bir sınırda tutmaya çalışıyoruz. O noktada zamanında hareket edip kayıt yaptıran velilerimiz kayıt yapabiliyor. Zamanında gelemeyen velilerimiz sıkıntı yaşayabiliyor. Onun için sizin de vasıtanızla velilerimize erken kayıt yaptırmalarını duyuruyoruz. İstekli ve arzulu olanların bu yaz için kayıtlarını bir an önce yaptırmalarını istiyoruz. Belediyedeki görevli arkadaşlarımız bütün konularda yardımcı olacaklardır. İnşallah velilerimiz zamanında kayıt yaptırırlar biz de sıkıntısız bir dönem geçiririz.”

DSC_5588 DSC_5591

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.