DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Valisi Süleyman Elban göreve başladı

Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Süleyman Elban düzenlenen törenle göreve başladı.

Bilecik Valiliğinde protokol üyelerince ve tören mangası tarafından karşılanan Vali Süleyman Elban’a Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Osmanlı’nın başkenti Bilecik’e genç bir valinin Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çiçek takdim etti.

Ailesi ile valilik makamına geçen Vali Elban burada gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”Osmanlının kurulduğu ve ilk başkenti olan bu şehirde yani kuruluş şehrinde milli mücadelenin ilk zaferinin kazanıldığı ve düşmana karşı makus bu milletin talihinin yenildiği bu topraklarda kurtuluş topraklarında bir tarih kültür ili olan güzel Bilecik’te görev yapıyor olmaktan bu göreve başlamaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduğumu başlangıçta ifade etmek isterim. İlimizin sanayi madencilik tarım eğitim turizm hülasa her alanda bulunduğu noktalardan daha iyi bir yere gelebilmesi için elimden gelen tüm gücümle çalışmak istediğimi ve çalışacağımı burada ifade etmek istiyorum. Bütün bunları yaparken bir şeyin altını özellikle çizmek isterim o da ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesinin doğduğu bu topraklarda yapacağımız tüm çalışmalarda insan onurunu insan haysiyetini, insan haklarını, çalışmamızın odağına, insanı, çalışmamızın odağına koyacağımızı ve yapacağımız tüm çalışmalarda kamu özel sektör stk’lar, hülasa ilin tüm dinamikleri ile hareket ederek ortak aklı harekete geçirerek hep birlikte birşeyler yapmaya çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Allah mahçup etmesin. İnşallah bu görevimiz memleketimize ve vatanımıza da hayırlı olur. Hayırlı hizmetler yapmamıza vesile olur. ”
DSC01814

DSC01813

DSC01809

 

DSC01811

süleyman elban

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.