DOLAR
32,4538
EURO
34,4903
ALTIN
2.473,86
BIST
9.568,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ev Sahipliği Yapacak

Bu yıl 8. Düzenlenecek olan ADIM Fizik Günleri’ne Ev Sahipliği Yapacak

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında ADIM Fizik Günleri’ne ev sahipliği yapacak. Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan uluslararası kongrenin davetli konuşmacıları arasında; Javier Fernando Castano Forero, Andre Filipe Ventura Cortez, Udo Schwıngenschlögl, Mikhail Neodaev, Hassan Hassanabadi ve Barry Dunietz gibi önemli isimler yer alacak. BŞEÜ Fizik Bölümü bünyesinde gerçekleştirilecek olan kongrede, fizik alanındaki gelişmelere paralel olarak bilimsel paylaşımlar yapılacak ve ortak çalışmalar için iş birliği ortamı oluşturulacak. Onursal Başkanları BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin olan kongrede; atom ve molekül fiziği, fizik eğitimi, matematiksel fizik, nükleer fizik, uygulamalı fizik, yoğun madde fiziği, yüksek enerji ve plazma fiziği ile disiplinler arası çalışmalar konuları üzerinde çalışmalar gerçekleştirilecek.

ADIM Üniversitelerinin Fizik bölümlerinin bir araya gelmesiyle ilki 2010 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri I, ikincisi 2012 yılında Pamukkale Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri II, üçüncüsü 2014 yılında Süleyman Demirel Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri III, dördüncüsü 2015 yılında Dumlupınar Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri IV , beşincisi 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri V, altıncısı 2017 yılında Balıkesir Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri VI ve yedincisi 2018 yılında Adnan Menderes Üniversitesinde ADIM Fizik Günleri VII adı altında düzenlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.