DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklarımızın verimli ve keyifli bir yaz mevsimi geçirmeleri için hazırlanan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Her dönem yüzlerce çocuğumuzun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen veliler, Bilecik Belediyesi Danışma ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilir. Kayıt esnasında veliler, kurslar hakkında gerekli bütün bilgiyi alabilecekler.

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda; yüzme, tenis, basketbol ve futbol alanında eğitimler verilecek. Yüzme kursları için ücretsiz servis hizmetinin verileceği Yaz Spor Okulları kapsamında; 4 ile 15 yaş aralığındaki çocuklar belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçirebilecek. Kursların gerçekleştirileceği yer, tarih ve saat bilgileri vatandaşlarımıza verilecek formlarda belirtilmiş olacaktır. Futbol, basketbol ve tenis ücreti 120 TL olurken yüzme kurs ücreti ise 215 TL olacaktır.

Bilecik Belediyesinden Yapılan Duyuru

Kıymetli Öğrenci ve Velilerimiz

Öncelikle. Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulunu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Amacımız Bilecik’in geleceği olarak gördüğümüz çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için tesislerimizden en üst seviye de istifade etmesini sağlamaktır. Bu amaçla bir takım kurallar belirlenmiştir. Kurallara uyulması, hizmet kalitesinin sürekliliği açısından önemlidir, ilgi ve işbirliğiniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

YÜZME
* Yüzme Okulu istasyonda bulunan Belediyeye ait SU EĞLENCE DÜNYASI’nda yapılacaktır.
* Yüzme Okulu ücreti 215 TL olarak belirlenmiştir. (Tek sefer olarak yatırılacaktır.)
* Yüzme Okulu ders saatleri sabah 09:00-12:30 saatleri arasındadır.
* Yüzme Okulu öğrencinin yaş ve yüzme seviyelerine göre guruplara ayrılacaktır. Her grup haftada 3 gün havuzda yüzme dersi verilecektir. Her ders süresi 1 saat olacaktır.
* Öğrenciler yüzme dersine gelirken yanlarına terlik, boy ve yüz havlusu, bone getirecektir.
* Yüzme Okulu için anayol güzergâhı üzerinden ücretsiz servisimiz olacaktır.

FUTBOL
* Futbol Okulu belediyeye ait tesislerimizde (Hürriyet Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Yaşam Alanı) yapılacaktır. (Salı-Perşembe)
* Kursa katılan öğrenciler spor malzemelerini giyinmiş olarak geleceklerdir.
* Futbol okulu ücreti 120 TL olarak belirlenmiştir. (Tek sefer olarak yatırılacaktır.)
* Futbol Okulu ders saatleri akşam 17:30 ile 20:00 saatleri arasında yapılacaktır.
* Futbol kayıt yaşı 6 olarak belirlenmiştir.

BASKETBOL
* Basketbol derslerimiz Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ertuğrul Gazi Okulu) yanında bulunan spor salonunda yapılacaktır. (Salı- Perşembe)
* Kursa katılan öğrenciler yanlarında ayakkabı ve idman malzemelerini (şort- t-shirt- ayakkabı-havlu-su) çantalarında getirip soyunma odaların¬da giyineceklerdir.
* Basketbol Okulu ücreti 120 TL olarak belirlenmiştir. (Tek sefer olarak yatırılacaktır.)
* Basketbol Okulu ders saatleri 14:00 ile 16:30 saatleri arasında yapılacaktır.
* Basketbol kayıt yaşıl 6 olarak belirlenmiştir.
TENİS
* Tenis Okulu belediyeye ait tesislerimizde (Hürriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Yaşam Alanı) yapılacaktır. (Salı- Perşembe)
* Kursa katılan öğrenciler spor malzemelerini giyinmiş olarak; (Raket, Su, Havlu vb.) eşyaları yanlarında getireceklerdir.
* Tenis Okulu ücreti 120 TL olarak belirlenmiştir. (Tek sefer olarak yatırılacaktır.)
* Tenis Okulu ders saatleri akşam 17:30 ile 20:00 saatleri arasında yapılacaktır.
* Tenis kayıt yaşı 6 olarak belirlenmiştir.

NOT
* Yaz spor okulu ücretleri tüm dönemi kapsamaktadır.(Bir defa ödenecek¬tir.)
* Yaz spor okulu öğrencilerine şort-tişört-bone l yüzme) şort-tişört futbol, basketbol, tenis. [ çorap) verilecektir.
* Yaz spor okullarına birden fazla branşa kayıt olunabilir.
* Yüzme branşında Havuzun çalışma saatleri ve kapasitesi göz önüne alınarak kursa alınabilecek kontenjan sayısı 300 olarak belirlenmiş olup kontenjan dolduğunda son kayıt tarihine bakılmaksızın kayıtlar durduru¬lacaktır.
* Velilerimiz dilerlerse dersi izleyebilirler ancak çocuğunun yanına gelip konuşması, dersin işleyişine karışması, çocuğu habersiz alması mümkün değildir. Veli, çocuğunu gün içinde almak istiyorsa grup lideri ve yaz spor okulu koordinatörüne haber vermelidir.
* Ders bitiminde öğrencilerin havuzu boşaltması gerekmektedir. Havuz kenarında ıslaklık nedeniyle düşüp kayma riskine karşı terlik kullanıl¬malı; ancak ayakkabı giyilmemelidir. Ders bitiminde soyunma odasında eşya bırakılmamalıdır.

ÖNEMLİ NOT: YAZ SPOR OKULLARI KURSLARIMIZIN İPTAL VE PARA İADESİ; VELİNİN KURS BAŞLAMA TARİHİNDEN İTİBAREN 10 GÜN İÇERİSİNDE DİLEKÇE VERMESİ DURUMUNDA MÜMKÜNDÜR. 10 GÜN SONRA KURSİYERİN SAĞLIK PROBLEMİ DIŞINDA (SAĞLIK RAPORU OLMASI ŞARTIYLA) İPTAL VE İADESİ YAPILMAYACAKTIR.

bilecik belediyesi yaz spor okulları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.