DOLAR
32,5183
EURO
34,7860
ALTIN
2.420,70
BIST
9.677,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BİLECİK RASTGELE BİR TOPRAK PARÇASI DEĞİL, BİLECİK; KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİDİR”

BİLECİK, 2023 HEDEFİNE HAZIR OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun şehrimize yapacağı miting öncesi vatandaşlarımıza hitap etti.

Konuşmasına; ”Değerli kardeşlerim biz bu şehrin her karış toprağından taşından, her insanından bu şehirde doğmaktan, bu şehirde yaşamaktan, sizlerle aynı havayı teneffüs etmekten dolayı gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” ifadeleriyle başlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Ey Şeyh Edebali’nin torunları, Ertuğrulgazi’nin çocukları, Hayme Ananın torunları, günümüz aydın olsun, toplantımız hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun. Yeni Türkiye Yolunda, Bilge Adamın katılacağı Bilecik Mitingine hoş geldiniz, hepinizi, sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

BİLECİK RASTGELE BİR TOPRAK PARÇASI DEĞİL, BİLECİK; KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİDİR”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’in tarihteki yerine değinerek, şunları kaydetti:

”Bilecik, rastgele bir toprak parçası değil, Bilecik; içerisinde Şeyh Edebali’lerin, Dursun Fakihlerin, Ertuğrulgazilerin metfun olduğu, onların gözlerinin feri, ayaklarının izi olan, kuruluş ve kurtuluşun beşiğidir. Bilecik’te bir rüyadan bir devlet nasıl kurulur. Cenabı Hak bu millete onu yaşatmış. İşte Osmangazi’nin rüyasını Şeyh Edebali yorumlamış. O zamanın bilge adamı, Alpereni yorumlamış ve o rüyadan öyle güzel bir çınar çıkmış ki 600 yılı aşkın dünyanın dört bir yanına hak ve adalet dağıtmış. İşte değerli kardeşlerim Bilecik bu değeri taşıyan bir şehir. İşte bu anlamda bu topraklarda yaşamaktan dolayı ne kadar gurur duysak azdır. İşte bu özel mekanda, bugün bir özel günü daha yaşıyoruz.”

TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİ KUTLU OLSUN

Konuşmasında; ‘tüm İslam aleminin Miraç Kandili kutlu olsun’ ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”15.05.2015. Bugün nedir? Bugün aynı zamanda Cuma. Müslümanların, bizlerin bayramı. Bugün Miraç Kandili. Cumanız ve Miraç Kandiliniz mübarek olsun. Bu özel günde ve bu özel diyarda Cenabı Hakkın taktiriyle Sayın Başbakanımızın insiyatifleriyle gerçekten Sayın İl Başkanımızın dediği gibi ilklerin şehri Bilecik’te bir ilki daha yaşıyoruz ve Bilge Adam, Hocaların Hocası Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu şehrimizde ağırlıyoruz. Bakın Osmanlı Devleti’ni; azim sahibi olan, inanç sahibi olanlar bir rüyadan bu devleti kurdu. Biz de AK Parti olarak 14 yıldır, 14 Ağustos 2001’de toplumun halkın kendisinin tabelasını astığı AK Parti ortaya çıktı ve rüyalarda görülemeyecek birçok hizmeti gerçekleştirdi mi? Evet bazıları ne diyordu. Paradan 6 sıfır atılmaz diyordu, attık mı? Bazıları, ne diyordu duble yolları ne ile yapacaksınız diyorlardı. Yaptık mı? Peki kitapları ücretsiz temin edeceğiz dediğimizde bunu yapamazlar diyorlardı. Bugün veriyor muyuz? Sağlık kuruluşlarını birleştireceğiz, her vatandaşımız, birinci sınıf insan olacak dediğimizde yapamazlar, sistem kaldıramaz diyorlardı. Yaptık mı? Evet yaptık.”

”BİLECİK’İMİZ İÇİN DE BİRÇOK ÖNEMLİ PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

AK Parti’nin Türkiye’de birçok projeyi hayata geçirdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik için de bazılarının hayal dahi edemeyeceği projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları aktardı:

”Peki gelelim Bilecik’e. Karusu Projesi olmaz, çeşmelerden bu temiz su akmaz diyorlardı. Akıttık mı arkadaşlar? İlk aşamada Bilecik’in her tarafını sıcak asfalt ve parke ile yapacağız dediğimizde ne ile, nasıl yapacaksınız, altında kalırsınız diyorlardı. Yaptık mı? İşte birilerinin hayallerinde dahi göremeyecekleri, hedefleri bu  inanç sahibi olanlar, bu kadrolar içinde çıkan sizden biri kardeşleriniz geldikleri zaman ve liderleri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu kutlu medeniyet yolculuğunda ve Hocamız, Bilge Adam Ahmet Davutoğlu liderliğinde bu hedefleri bir bir gerçekleştiriyor muyuz? Evet gerçekleştiriyoruz.” dedi.

2023 HEDEFİMİZ ÖYLE KURU BİR HEDEF DEĞİLDİR”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti hükümetinin ortaya koyduğu 2023 hedefinin kuru bir hedef olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında şunları söyledi:

”Şimdi hedeflerimiz nedir kardeşlerim. Şimdi hedefimiz 2023 ve bu 2023 hedefi kuru bir hedef değil. Burası, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ felsefesinin doğduğu topraklar. Şeyh Edebali diyarı ve hedef 2023’ün Yeni Türkiye Vizyonu’nun sloganı nedir? Sloganı, İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’dır. Onun için her ferdimiz her vatandaşımız, en üst seviyede devlet imkanlarının sağlanacağı, açta açıkta kimsenin kalmayacağı ve Cumhuriyetimizin 100.’üncü yılında  dünyanın ilk ekonomisinden birisi olma hedefimiz var.”

”BU MİLLET LİDER DOĞMUŞTUR VE LİDER YAŞAMALIDIR”

Konuşmasında; ”Bu millet lider doğmuştur ve lider yaşamalıdır.” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”İşte sizlerin bu aşkı ve sevgisi, bağlılığı ve inancı devam ettiği sürece, başımızda Recep Tayyip Erdoğanlar, Ahmet Davutoğlu gibi liderlerimiz, olduğu sürece el ele gönül gönüle vererek ,sevgi ve saygı içerisinde bu medeniyet bayrağını en yükseğe dikmeye hazır mıyız? Evet değerli kardeşlerim. Bu inanç bayrağını dikmek için, hani bir söz vardır. Herkes evinin önünü temizlerse, sokaklar temizlerse, sokaklar temiz olursa mahalleler temiz olur, mahalleler temiz olursa şehir temiz olur. Biz hedef 2023 diyoruz. O zaman üzerimize düşeni yapmaya hazır mıyız? İnşallah Yeni Türkiye yolunda, yeni anayasanın oluşması için 400 milletvekili diyorsa, Bilecik olarak üzerimize düşeni sonuna kadar yapmaya var mıyız. Allah Razı olsun değerli kardeşlerim. İnşallah sevgiyle, hoşgörüyle birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde başladığımız bu yolculuğu liderlerimiz eşliğinde, Recep Tayyip Erdoğanları, Ahmet Davutoğlu’ların eşliğinde, önderliğinde yine bu milletin hak etmiş olduğu noktaya getirme konusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. sizleri çok seviyoruz. Sizlerle birlikte yaşamaktan ve sizlere hizmet etmekten, bu şehri imar ve ihya etmekten dolayı çok mutluyuz. Bize bu fırsatı verdiğiniz için canı gönülden teşekkür ediyoruz ve diyoruz ki Hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak temennisiyle günümüz aydın olsun, geleceğimiz umutla dolsun. Sevgimiz, hoşgörümüz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Gecemiz, Miraç Kandilimiz mübarek olsun. Sayın Başbakanımızın şehrimize gelişi hayırlı uğurlu olsun. Hepinizi, sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. 

11265258_573054226170874_5715407872006636368_n 11008550_573054086170888_7752253341302949423_n 11150374_573054659504164_3592841571700210687_n 11229960_573054159504214_8285422112456133974_n (1) 11259815_573054566170840_4472692943102110136_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.