DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK ORGANİK VE YÖRESEL ÜRÜNLER ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

BİLECİK ORGANİK VE YÖRESEL ÜRÜNLER ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

Bilecik Belediyesi Uluslararası Marka Değerleri ile Bilecik Sempozyumu kapsamında 12 Aralık Salı Günü Bilecik Kapalı Pazar Tuhafiye Bölümünde açılan Bilecik Organik ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri 5 gün boyunca Bileciklilerin hizmetine sunuldu.

Bilecik yöresel el sanatları, hediyelik eşya, el yapımı organik ürünler ve yeni tescilenen coğrafi ve marka tescili alınan ve başvurusu yapılan ürünlerin görücüye çıktığı alışveriş günleri, Pazar günü akşam 19:00’da kapılarını kapatıyor.
Bilecik’e ait değerlerin sergilenme imkanı bulduğu ”Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumunda; şehrin tarihi ve kültürel değerlerinden ekonomisine; sanayideki varlığından tarım ve doğal güzelliklerine; Biyoçeşitliliğinden kültürel ve tarihi mirasına; Jeopolitik zenginliğinden sosyal yaşantısına ışık tutan bütün unsurları ele alınırken, sempozyum kapsamında gerçekleştirilen alışveriş günlerinde 51 ilimiz sahip oldukları güzellikleri, Bileciklilerin hizmetine sundu.

Fuar Organizatörü Yıldıray Baş, 5 gün boyunca sabah saat: 10:00’dan gece 22:00’ye kadar kapılarını açık tutan organizasyon hakkında verdiği bilgide şunları söyledi: 5 gün boyunca Bileciklilere misafir olduk. 51 ilimizden gelen heyetler, şehirlerine ilişkin güzellikleri sergileme imkanı buldu. Bu anlamda ben bütün Bilecik halkına teşekkür ediyorum. Gerçekten fuar alanını hergün ziyaret ederek, bizleri onurlandırdılar. Bununla birlikte böyle güzel bir çalışmayı bizlere sunan Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve bütün bürokratlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar basın mensupları da bizlerin bu faaliyetini her zaman kamuoyu ile buluşturdular. Belediye Başkanımız Bilecik’te yine bir ilki gerçekleştirdi ve hemşehrilerini böyle güzel bir organizasyonla buluşturdu. Türkiye’nin 51 ilinden gelerek birçok ayrı rengi ve lezzeti sunduk” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar ve pazar esnafı da gerçekleştirilen organizasyondan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.