DOLAR
32,5183
EURO
34,7860
ALTIN
2.420,70
BIST
9.677,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik MYO’nun Eski Mezunlarına Unutulmaz Mezuniyet Töreni

Bilecik MYO’nun Eski Mezunlarına Unutulmaz Mezuniyet Töreni

Bilecik Meslek Yüksekokulundan 1983-1993 yılları arasında mezun olan eski öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Yıllar sonra yeniden Bilecik’e gelip mezuniyet törenine katılan MYO mezunları, eski arkadaşları ve hocalarıyla bir araya geldiler ve kep atmanın mutluluğunu yaşadılar.

Geçtiğimiz yıl Bilecik MYO’yu ziyaret eden bir grup MYO mezunu, ziyaret esnasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan’la bir araya gelmiş, sohbet esnasında kendilerinin mezun olurken cübbe giyip kep atmadıklarını belirtmeleri üzerine Rektör Taş, kendileri için özel bir mezuniyet töreni düzenlenebileceği sözünü vermişti. Bu sözün ardından, Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık’ın organizasyonuyla MYO’nun eski mezunları için çok özel bir mezuniyet programı hazırlandı.

Türkiye’nin dört bir yanından, ayrıca yurtdışından, Amerika, Kanada ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen 250 eski mezun, 5 Mayıs 2018 günü yeniden Bilecik’te buluştu. Eşleri, çocukları hatta torunlarıyla mezuniyet coşkusuna dahil olan eski mezunlar, yıllar boyu görmedikleri okul arkadaşlarını ve hocalarını yeniden görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay da katıldı. Törende misafirlere hitap eden Rektör Taş, yaklaşık 1 yıl önce ortaya çıkan mezuniyet töreni fikrini gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi ve törene katılan tüm eski mezunlara ve ailelerine teşekkür etti.

Törende eski günlerden fotoğraf karelerinin bulunduğu slayt gösterisi izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Mezun öğrencilerin konuşmalarıyla devam eden programda, emekli öğretim görevlisi Nilgün Bakkal da bir konuşma yaptı. Törenin sonunda, cübbeleri ve kepleriyle salonu dolduran mezunlar hep birlikte kep atıp mezuniyet coşkusu yaşadılar. Törene katılanlar, bu özel günün hazırlanmasına imkân tanıyan, başta Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.