DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Milletvekili YaşarTüzün’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüzün mesajında şunları kaydetti;

 

30 Ağustos, “hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır” şiarıyla, topraklarımızın işgalden kurtarılıp Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline ilk harcın konulduğu gündür.

30 Ağustos ulusumuzun zincirlerden kurtulduğu, özgür, onurlu, insanca bir yaşam için ödediği bedellerin sonunda elde ettiği bir varoluş zaferidir.

30 Ağustos, tam bağımsızlıktır, toprak bütünlüğüdür, birliktir, kardeşliktir.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde ulusal kurtuluş savaşımızın zaferle taçlandığı, dağlarımızda yeniden çiçeklerin açtığı, bozulmuş düşmanların yel gibi kaçtığı 30  Ağustos Zaferi’nin 95’inci yıl dönümünü gururla, onurla ve coşkuyla kutluyoruz.

95 yıl sonra bugün başta, “Yurtta Sulh Cihan’da Sulh” ilkesi olmak üzere Atatürk ilkelerinden uzaklaşmanın ne kadar tehlikeli olduğu çok acı deneyimlerle bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Üniformalı hainlerin 15 Temmuz’daki darbe girişimi Ulu Önder Atatürk’ün çizdiği çağdaş cumhuriyet rotasına bağlı kalmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Gün, vatanımızı bölmek, iç barışımızı bozmak isteyenlere karşı aynı inanç ve kararlılık içerisinde Cumhuriyet kazanımlarını koruma günüdür.

Gün hak, hukuk ve adaletin herkese eşit uygulandığı demokratik, laik, özgür bir Türkiye için birlik olma günüdür.

Aydınlık, özgürlük ve bağımsızlığımızın sembolü 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutluyor;

Bizlere özgür ve mutlu Türkiye’yi emanet eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı ve kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.