DOLAR
32,5811
EURO
35,0501
ALTIN
2.456,24
BIST
9.814,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI KADIN BELEDİYE PERSONELİNİ AĞIRLADI

MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI KADIN BELEDİYE PERSONELİNİ AĞIRLADI

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik Belediyesinde çalışan kadın personeli ağırladı.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın makamında gerçekleştirilen buluşmada; Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, yaptığı kısa değerlendirmede; ‘’Belediyemizde çalışan çok kıymetli hanımefendilerimizi ağırladık. Gecikmiş de olsak hanım  efendilerin Mart Dünya Kadınlar Gününü  tebrik ettik.  Birlikte çalışmaktan Sevinç duyduğumuz değerli hanımefendiler ile şehrimizi güzelleştirmeye yeni projeler ile buluşturmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı ise ‘Belediye Başkanlığımız bünyesinde çalışan kıymetli hanımefendileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Belediye  Başkanımız  Nihat Can’ın makamında ağırladık. Geç de olsa hanımefendilerin bu anlamını günlerini tebrik ettik. Burada bulunan çoğu hanımefendi ile birlikte belediye başkanlığımız döneminde birlikte çalıştık. Dolayısıyla bu hanımefendilerin anlamlı gününü unutamayız. Cenabı Allah kadınlarımızı başımızdan eksik etmesin. Güzel işlerinde başarılar ve kolaylıklar nasip etsin.’’ Şeklinde değerlendirmede bulundu.

Çalışan kadın personel de ağırlanmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, kadın personele hediye vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.